עבור לתוכן

רוצה להשתדרג בIN EAR שלי

Featured Replies

פורסם

CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס.

לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 )

בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את זמן האייפוד שלי (בע"ה אני יהיה איזה אודיופיל מבין יום אחד חח)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אם אהבתה את חתימת סאונד של סנהייזר,אז תחשוב על האוזניה Sennheiser IE 60,ללא ספק

אוזניה טובה לדעתי,לא שמעתי אותה,אבל אני חושב שהיא שווה.

פורסם
  • מחבר

איפה מוכרים אותם בכלל?

עריכה : האוזניות עברו כבר את הקציב שיש לי לצערי הרב :(

פורסם

לפי מה שאתה מחפש זה או הקליפש שהציעו מעלי או Hippo VB

שומדבר אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות אני יחשוב על זה ( בעיקר על הקליפס)

איך הדגם הגבוהה יותר S5?

פורסם

מומלץ מאוד מצדי רק הדגם שנתתי,רק דעתי.Klipsch S4A

פורסם

במחיר שאתה מוכן לשלם אתה יכול לקנות כאלה: http://www.amazon.com/Ultimate-Ears-TripleFi-Isolating-Earphones/dp/B0019RBJOE/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1332491549&sr=1-1

יש לי אותן, אחלה של אוזניות. לא בטוח שהן יפוצצו לך ת'מוח עם הבאס, אבל הן לא רעות בזה בכלל ומעולות באופן כללי. המוזיקה פשוט נשמעת אחרת.

פורסם

רק מציין בארץ ביקשו מחיר למכירה לקליפס,825שח.

פורסם

היום יתחדשתי באוזניות,משמיעה קצרה,אהבתי מאוד= Sennheiser IE 60

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים