עבור לתוכן

עזרה בקניית סטרימר

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.

פורסם

המומלץ ביותר לדעתי:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=813566

תמיכה מוחלטת בעברית כולל ממשק, מנגן כל שיש, פסיבי ולא רועש, מחיר זול יחסית.יש לי את ה- Xtreamer הראשון, נהנה מיכל רגע איתו ומנגן רק 1080P דרך כבל רשת קווי (אורך כבל 30 מטר מהמחשב לסלון :jump: ). מיותר לציין שהוא מנגן חלק כל תוכן FHD, ומסתנכרן עם הרשת הביתית.

מה ששאלה לגבי הצגת מסך המחשב...לא מכיר סטרימר שעושה דבר כזה. מה שכן קוראים לזה כבל HDMI באורך של 10 ויותר מטר ;D

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

הוא בסדר גמור (תראה מפרט ותגובות בפורום האתר של החברה). במקרה הכי גרוע הוא אותו דבר כמו הסיידויינדר הראשון...שזה עדיין מצויין. אני אומר לך מראש, עולם הסטרימרים לא כזה גדול ובתקציב שלך אין שום חלופה אחרת מיזה. רוצה משהוא יותר טוב ומפוצ'ר זה כבר זה:

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=45

הוא עולה 1000 שקל ב- KSP. אבל גם הדגם הקודם A-200 או A-210 מצויין (יש לאחי אותו)...העניין שכבר לא מוכרים את הדגמים הקודמים.

המלצה שלי, חפש ביד 2 אחד מהסטרימרים שהמלצתי לך (פוקפורן ואקסטרימר) הם הכי טובים לשימוש בהתחשב ביכולות ותמיכה בעברית! אחי השיג ביד 2 A210 במחיר בן זונה.

פורסם
  • מחבר

הם לא עונים שם כבר כמה ימים...

בקצה אני צריך סטרימר שינגן קבצים 1080I עם תרגום....

יש המלצה ספציפית?

שידע לקרוא את כל הפורמטים שקשורים לHD...

שיאפשר גישה לכול המחשבים בבית ( בסיסי לא? )

פורסם

לא יודע לגבי ה-2, יש לי את הראשון ואני יכול להמליץ עליו בחום, כבר שנתיים עושה את עבודתו נאמנה.

פורסם

אני רכשתי שבוע שעבר את הA300 - אחת הקניות היותר מוצלחות שלי.

בעברית, קל לשימוש (ההורים השתלטו עליו צ'יקצ'ק) ומריץ כל מה שזרקתי עליו (1080P בלי למצמץ- קבצים של 23 ג'יגה)

נכון שהוא יקר אבל לדעתי האישית הוא היה שווה את ההפרש.

הסיבה שלא קניתי XTREMER או AC RYAN היא שלפופקורן תמיכה ארוכה יותר במוצרים שלה בניגוד לאקסטרימר שלא מקבל תמיכה ראויה מהחברה.

פורסם

בדיוק באתי להגיב שפופקורן לא יורקים על המשתמשים שלהם מיד אחרי שהם מוציאים גרסה חדשה. יש לי את הA200 ומאז כשהA210 יצא לא היתה יותר התייחסות לדגם שלי. הקטע הוא גם שאין שום שמץ של שיפור ממשי בדגמים הבאים מעבר לתיקון הבאג בשבב הGbit lan בA300, דבר שהם פשוט לא טרחו לעשות בדגמים הקודמים. המכשיר עצמו מצויין, אגב.

פורסם

גם ב- XTREMER אין תמיכה בדגמים ישנים אחרי שיוצא דגם חדש! שנתיים דיברו על גרסת תוכנה 3 שיוצאת ואיך שיצא סיינדוינדר 2 כבר עזמו את האקסטרימר הראשון. בקיצור הדשא של השכן תמיד ירוק יותר..אבל בסוך כל החברות לא יורקות לכיוון של הדגמים הישנים. אולי ניתן לומר שאת התוכנות של האקסטרימר מפתחים אנשים עצמאיים וזה קוד פתוח, אז עוד אולי יש תקווה.

דבר נוסף הוא שהפוקפורן A-210 ומעלה, יכולים לנגן BR עם תפריטים והכל.

פורסם

אפשר לעשות את זה גם לA200, מעולם לא נתקלתי בצורך.

פורסם

פותח הדיון עם המטרה שלך זה רק לעשות הזרמה של קבצים ולא צפיה דרך הסטרימר עצמו

כבר יותר מישתלם לך ליקנות איזה דגם מיני קטנטן ולא את הגירסאות הגדולות שברובן יש מקום לארד דיסק

לי יש את הפליאון HD הרגיל ואני מאוד מרוצה מימנו

אבל את האמת יש הרבה סטרימרים מצוינים היום

שים לב שחלק מהחברות הכניסו יותר פונקציות בדגמים החדישים כמו 3D לדוגמה שאין לזה תמיכה בדגמים ישנים ולי למשל אין אפשרות כזאת

(גם אין לי טלוויזיה תומכת בכל מיקרה )

חוץ מיזה לא כל סטרימר מגיע עם דונגל WI FI בתוך הקופסא אז תבדוק גם את הנושא הזה

חוץ מיזה שמדובר על זרימה עם WI FI ליפעמים יש בעיות

אני בימקום זה מנגן ישר מהסטרימר דרך ארד דיסק (גם לא מגיע בקופסא ברובם ) אבל יש אפשרות גם כרטיס זיכרון או ארד דיסק חיצוני

בדגמים המוקטנים בדרך כלל הכל חיצוני -אבל להזרמה בילבד הם הרבה יותר מישתלמים ביגלל הגודל והמחיר

לא בדקתי לאיזה סטרימרים היום יש מודלים קטנטנים אבל כדי לך לבדוק את הנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים