פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אני משתמש ב za כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה אבל תמיד הייתה לי בעיה.המשאב vsmon.exe לוקח הרבה מאוד זיכרון,אחרי אתחול הוא מתחיל במצב נורמלי של אני חושב מתחת ל 10MB ובמשך השעות והימים הוא פשוט צומח וצומח ולפעמים מגיע לשלב 50MB של זלילת זיכרון.האם יש דרך סביב זה? כל הקונפיגורציה היא ב default חוץ מההגדרות לרשת מחשבים.cookies control on mediumadd blocking on highweb filtering off
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים 1.תשתמש בגירסא הכי עדכנית2.תנסה להתקין מחדש את התוכנה ולראות אם היא עדיין לוקחת הרבה זיכרוןאני חושב שהיא לא אמורה לקחת יותר מ 7MB זיכרון
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אכן, היא לא ממש "זוללת" זיכרון,נסה להתקין מחדש או גירסא חדישה יותר.אני מצרף תמונה של איך שהתוכנה אצלי :
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים תן לי לנחש...אתה משתמש ב eMule או משהו בסגנון !?!הבעיה נגרמת מכך ש ZA צריכה לסרוק כלכך הרבה מקורות כתוצאה מהשימוש באימיולעד עכשיו לא מצאתי שום פתרון לבעיה כולל חיפושים בפורומים וכו' אפילו באתר של ZA אין פתרון לזה למרות שהבעיה מאוד עתיקה ומוכרת
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים מחבר תן לי לנחש...אתה משתמש ב eMule או משהו בסגנון !?!הבעיה נגרמת מכך ש ZA צריכה לסרוק כלכך הרבה מקורות כתוצאה מהשימוש באימיולעד עכשיו לא מצאתי שום פתרון לבעיה כולל חיפושים בפורומים וכו' אפילו באתר של ZA אין פתרון לזה למרות שהבעיה מאוד עתיקה ומוכרתאכן כן...האימיול שלי עובד 24/7 תודה.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אפשר באימיול להוריד את מספר ה connections, לא שמתי לב שזה מאט בצורה משמעותית את התעבורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.