עבור לתוכן

Baldur's Gate I+II - Enhanced Edition - הדיון הראשי

Featured Replies

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 77
  • צפיות 52.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

המשחק יוצא מחר, מעניין באיזה מצב הוא יהיה (שלא יהיה שבור כמו הראשון בגרסה המשופרת).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק יצא כצפוי עם באגים רבים. בינתיים יצא עדכון שמסדר את חלקם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איזה כיף שהוא חזר! כבר התחלתי לשחק הפעם עם פאלדין.

אני עכשיו ב spellhold עם החבורה, אני לא זוכר (ספוילר) איפה אני מוצא את החוט לקשת ברקים, ואם אני פוגש שוב את יושימו כי הרבה דברים נמצאים עליו

:-(

פורסם

אם אני זוכר נכון החוט באחת התיבות בקומה השלישית. עם יושימו אתה תסגור חשבון. אני משחק כרגע כMAGE HUNTER.

פורסם

יש פה מישהו שרוצה לשחק בCOOP של הראשון?

פורסם

אולי אני =) מ 0?

פורסם

כשראיתי את הדיון הזה ממש שמחתי !

אבל ממש בא לי שננסה קצת משחק משותף, מה אומרים? כפי שציינתי למעלה יש לי BG1EE

פורסם
כשראיתי את הדיון הזה ממש שמחתי !

אבל ממש בא לי שננסה קצת משחק משותף, מה אומרים? כפי שציינתי למעלה יש לי BG1EE

שלחתי לך ה"פ

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סיימתי את השני וTOB. פשוט תענוג כמה שעות משחק הכניסו בו. השני עם אותה עלילה ודמויות סוחפות הזכורות לי, TOB פחות. פשוט תענוג לחסל שוב את אירניקוס. אני חושב שאנסה לשחק בPLANESCAPE TORMENT.

פורסם

תעשה מה שאני עושה - משחק במשחק הראשון, בונה דמות מההתחלה, ואז מעביר אותה למשחק השני ומשחק איתה שם. אם בא לך ללכת עד הסוף עם הקטע הזה, תנסה להמשיך עם קבוצה דומה לזו מהמשחק הראשון (למרות שלא כל הדמויות מהמשחק הראשון עברו גם למשחק השני).

בנוסף, אתה יכול לנסות class שונה בכל פעם לדמות הראשית שלך - אני סיימתי את שני המשחקים (או שלושת המשחקים אם תרצה לראות את ToB כמשחק נפרד) עם Paladin, ועכשו אני עובד על Kensai שאיתו אני מתכוון לעשות dual בשלב 13, כנראה ל Mage (גם Thief הוא אפשרות).

פורסם

זה מה שעשיתי. בזמנו סיימתי את שניהם כSORCERER וUNDEADHUNTER והפעם כWIZARD SLAYER.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמה שאלות: בתור מי שלא שיחק אפילו דקה בסדרת BG או NWN שיחקתי ועברתי את כל סדרת icewind dale.

1.מאיפה להתחיל את הסדרה? BG1 או BG2 ?

2.מה יותר שווה (לא מבחינה כספית) לשחק את הEE או לקנות את המקורי ולהתחיל להתעסק עם המודים וההרחבות?

3.ראיתי של- BG1 EE יצא פאץ מקיף 1.3 שכנראה הפך אותו לשחיק ביותר , יש טעם לחפש מודים נוספים?

4.NWN הוא משחק שבנויי על COOP/multi בתור אדם שמשחק רק סינגלים כבר תקופה יש טעם לגעת בו, במידה וכן איזה מהם?

5.אני ממש אוהב את הרעיון של המשכיות הדמויות ממשחק למשחק יש דרך להעביר שמירות מ BG1 EE לBG2 EE ?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מסתבר שהוציאו עכשיו את ICEWIND DALE EE. מעולם לא שיחקתי במקורי. איך הוא? במיוחד בהשוואה לBG1 ו2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים