פורסם 2012 במרץ 1613 שנים שלום אני מעונין לקנות דואר אלקטרוני ולשלםאני לא רוצה גמיל והוטמיל ולא וואלה וכל זה כל אחד יש לו תחסרונות שלו ואני מעונין לקנות דואר שהיה שלי משתמש כמה זה יעלה לי ובאיזה אתר אפשר לקנות?
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים יש לך כמה אפשרויות:1. לקנות תיבת מייל מספקית האינטרנט שלך.2. להקים / לרכוש שרת דואר ולשייך אליו את הדומיין שלך.3. ליצור חשבון ב Gmail ולשייך אליו את הדומיין שלך.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר אם זה אפשרי 1.כמה יעלה לי הכל כאילו הדומיין והתיבה כאילו הכל במכה 2. כמה עולה רק הדומיין
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים אם אני לא טועה, עלות של דומיין Co.il היא בסביבות 80 שקלים לשנה.דומיין Com/Net עולה מספר דולרים בודדים לשנה.מעטות מאוד החברות שנותנות שרת דואר בלבד. אתה יכול לרכוש חבילת אחסון הקטנה ביותר שתמצא (יש גם ב 20 לחודש בארץ, ודולרים בודדים בחו"ל), ולהשתמש רק בשרת הדואר.כמו כן, אתה יכול להריץ שרת דואר על המחשב שלך, אך הוא יצטריך להיות דלוק ומחובר לאינטרנט 24/7.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים תודה על המידע המהיר עדיף חינמי כבר זה רק לקבל הודעות ולשלוח חחאם אתה רוצה לקנות אני ממליץ לך דרך GOdaddyואם אתה רוצה חינמי אז דרך gmail
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.