עבור לתוכן

יש לי מן קווים מוזרים על המסך

Featured Replies

פורסם

שלום,אני צריך עזרה...זה כבר פעם עשירית שזה קורה..לפעמים משום מקום מתחילים לרוץ אצלי על המסך קווים מוזרים כאלה שגם משנים צבעים לפעמים..וזה קורה כשהמחשב לא עושה כלום..כאילו לא שאני משחק וזה קורה..פשוט לדוגמה אני משאיר את המחשב פתוח..והולך וכשאני חוזר אני רואה את הקווים האלה..אני עוד פעם חוזר זה לא תמיד..אז אני רוצה לשאול אותכם אולי נתקלתם בבעיה זו..האם זה הכרטיס?ברשותי radeon 9700

שהוא כבר 3/4 חודשים אצלי...אז יש רעיונות? :-\

פורסם

השאלה היא אם זה קורה כשאתה משתמש במחשב. לי היה פעם שומר מסך כזה שהיה מורח לי את כל המסך. אולי ה סוג של שומר מסך (סתם ניחוש פרוע).

פורסם
  • מחבר

לא אני לא משתמש בשומר מסך...ואני לא ממש משתמש במחשב כשזה קורה..פשוט המחשב פתוח..

פורסם

הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק ,הקירור עובד ?

זה לא קורה כאשר אתה מפעיל משחקים וכו' ? רק כשאר אתה משאיר אותו ללא פעולה ? ומה קורה אחרי שאתה רואה את הקווים ? הם נעלמים או שצריך לעשות ריסטרט ?

פורסם
  • מחבר

שום אוברקלוק לא עשיתי...וזה לא קרה לי כששיחקתי...אני גם לא משחק הרבה..ממש לא..הקירור פועל..וזה גם קרה כשהמחשב היה בפעולה לפעמים..לדוגמה ביקרתי אתרים, איי סי קיו וכו..

מה קורה כשאני רואה את הקווים? לא ממש הבנתי את השאלה...כשאני רואה אותם אז המחשב ממשיך לפעול כרגיל כאילו שום דבר לא קרה..חוץ מהקווים כמובן :-\ ולא הם לא נעלמים..רק עם אני עושה restart

פורסם

קווים כאלה היו באים לי אחרי שהייתי עושה אוברקלוק גבוה מדי לכרטיס מסך שלי. זה מעיד על חוסר יציבות (לפי כל המידע שנתת).

תנסה לבדוק את הכרטיס שלך על מחשב אחר ולבדוק כרטיס אחר על המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

רק אם היתה לי האפשרות לבדוק כרטיס אחר על המחשב שלי או את הכרטיס שלי על מחשב אחר אז הייתי עושה זאת..רק הבעיה היא שזה לא תמיד הקווים האלה...זה יכול שבוע להיות בסדר ופתאום להתחיל...אז אין מצב שאני יעשה את מה שאמרת ערן..מה אני ישאיר את הכרטיס שלי אצל מישהו אחר לכל כך הרבה זמן..לך תדע אולי זה יקרה עוד פעם רק בעוד חודש..רק מה שבטוח שזה יקרה :-X

תודה על העזרה בכל זאת!

פורסם

יש לי Radeon 7200 32DDR שעושה לי את זה כל הזמן, אפילו בביוס.

זה התחיל סתם ככה, יכול להיות התבשל יותר מידי... בכל מקרה, פשוט שמתי אותו על המדף וקניתי מחשב חדש.

אני ממליץ לך להשתמש באחריות.

פורסם
  • מחבר

כן אבל איך? :-\ לדוגמה אני יבוא לpch ומה אני בדיוק יגיד להם? יש לי קווים בלה בלה ככה וככה..אז הם יגידו תוכיח לא?

ואז מה אני יעשה..יחכה עם מצלמה עד שהקווים יופיעו שוב? :-\

פורסם

יש לך בעיות עם הכרטיס, לפעמים הוא עושה את זה.

אתה לא גרמת לזה, זה בא לבד, הם צריכים להחליף.

פורסם

לפני שאתה הולך להחליף נסה לנתק את הכרטיס ולחבר מחדש כשהוא מחובר היטב. קרתה לי בעיה כזאת במחשב חדש, אומנם שלך לא חדש וכבר מופעל הרבה זמן בצורה הזאת אבל לא יזיק לנסות

פורסם

קח כרטיס מסך אחר ותתקין אותו . זהו הפתרון הכי טוב . ולמרות שכתבת שאתה לא יכול לעשות זאת אני מציע לעשות זאת כי זה יפתור לנו ולך את הבעייה .

פורסם
  • מחבר

טוב..אני ינסה,תודה.

פורסם

על לא דבר , ותחזור אלינו ותגיד לנו אם הבעייה נפתרה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים