עבור לתוכן

מבקש המלצה לעכבר אופטי אמין וזול

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום היקרים,

אבקש את המלצותיכם לגבי עכבר אופטי אמין, אך במחיר סביר (עד כ-100 ש"ח).

ב8 השנים האחרונות השתמשתי בעכבר מכני (עם הכדור) של Logitech, שעלה כ-100 ש"ח. כל שנתיים בערך התקלקל העכבר (כנראה בעיה בחוט) וקניתי את אותו דגם. הייתי מאד מרוצה ממנו. בשנה האחרונה אני משתמש בעכבר של Genius שקיבלתי ממישהו והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל עכשיו יש בעיות עם הלחצנים שלו ולכן פתחתי את הדיון הזה.

חיפוש באתר לא הוביל לתוצאות כלשהן.

השוואת מחירים באינטרנט נותנת מספר אפשרויות, אך אני מעדיף לשמוע ביקורות/המלצות ממשתמשים כמוכם.

ראיתי שהדגמים הם בעיקר של Microsoft ו Logitech. לא משנה אופן החיבור (USB או PS2). לא קריטי שהוא יהיה אלחוטי (מן הסתם זה רק ייקר את העסק...).

תודה לממליצים.

פורסם

Microsoft Optical Mouse 2.0A

בפנדה מחשבים הוא עולה 145 שח וזה העכבר הכי טוב שתמצא במחיר הזה .

פורסם

למה לקנות Microsoft Optical Mouse 2.0A אם אפשר לקנות Microsoft Optical Mouse 3.0A ב-20 ש"ח פחות?

Microsoft Optical Mouse V3.0 - אחלה עכבר.

פורסם

Microsoft® Wheel Mouse Optical V1 - The Mouse (under catagory of simple mouses)

היה לי אותו, נוח מאוד פשוט וטוב. בגלל שרציתי אלחוטי ועם עיצוב ארגונומי החלפתי ל-wireless intellimouse explorer 2.0

והמחיר - בסביבות 60 ש"ח בכל חנות.

פורסם

כך הכי פשוט או של מייקרוסופט או של Logitech שניהם פשוטים וטובים,אני השתמשתי באופטי של Logitech במשך שנים עד שהפלסטיק של הכפתור השמאלי נשבר (מבפנים),ניסיתי לסדר אתו בכל מיני אפשרויות עד שנישברתי וקניתי מייקרוסופט ;D

פורסם
למה לקנות Microsoft Optical Mouse 2.0A אם אפשר לקנות Microsoft Optical Mouse 3.0A ב-20 ש"ח פחות?

Microsoft Optical Mouse V3.0 - אחלה עכבר.

אתה כנראה לא יודע על מה מדובר...

תמונה של ה Microsoft Optical Mouse 2.0A :

http://www.microsoft.com/hardware/oempartners/wom_info.asp

זה העכבר הכי חדש של מיקרוסופט שזכה לביקורות טובות.

תמונה של ה Microsoft Optical Mouse 3.0A :

http://www.neutronexpress.com/prod.cfm/174205/MICROSOFT/B75-00057/OEM/INTELLIMOUSE_EXPLORER_OPTICAL_MOUSE_3.0A_USB_PS2_MOUSE_WHITE_BOX_PACK_SINGLE_PACK

זהו דגם מיושן ולכן גם מחירו זול יותר.

פורסם

תוסיף עוד ותקנה עכבר אלחוטי

חבל"ז אני נהנה ממנו בכל רגע.

פורסם

לך על לוגיטק MX300 או אם אתה רוצה נוחות וסתם שמשעמם לך להחזיק תעכבר הזה מרוב שהוא נוח אז קח את הMX500

אם אתה רוצה אלחוטי אז לך על הMX700 אתה תרגיש איתו כאילו הוא חוטי(הוא מגיב כמו עכבר חוטי.. העכבריים האל חוטיים ידועים בשל הDELAY שלהם יש כאלה שלא איכפת להם אבל אני מרגיש תהבדל ואני שונא אלחוטי) כל אלה עכבריםם מאוד מאוד יקרים אני הייתי מציע לחסוךךך כסף!! אתה תהנה מעבר מסידרת הMX כל כך!!

מישהו יכול לספר משהו על הNX510 לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו אף פעם... מה התכונות שלו?

פורסם

בואינה , הגזמות רצח פה..... הבנאדם ביקש עכבר עד 100 שקל וכבר מציעים לו עכברים שעולים 200-300 ואפילו 450 שקל . בוא לא נגזים , הא ?

בחייאת אנשים , תציעו לו מה שהוא ביקש .

אני אישית מרוצה מהמייקרוסופט בלו אופטיקל שלי . וניתן למצוא אותו במאה שקל .

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים.

קניתי בסוף עכבר של Logitech מדגם Pilot Wheel Mouse Optical (לפני שעתיים בערך). הוא עלה בדיוק 100 ש"ח (בתוך קופסא - לא רק בשקית), יש לו 3 שנים אחריות ואני מקווה שהוא יחזיק מעמד לפחות כמו שאר ה"אחים" הקודמים שלו (ז"ל), שהיו מעולים (גם כן מסדרת PILOT וגם כן במחיר 100 ש"ח).

הקנייה, אגב, לא נעשתה דרך האינטרנט, כי אני מעדיף לראות בעיניים בדיוק מה אני מקבל. המחיר נראה לי סביר (השוואה ב ZAP מראה שהמחיר + המשלוח עולים יותר מ 100 ש"ח).

אז שוב תודה לכולם.

פורסם

מי אמר ש microsoft intelimouse exoplorer דגם 3.0 הוא ישן? הוא החדש ביותר ויש לו 2 מקשים נוספים...מעולה למשחקים ולנוחות כללית.

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=003

ה 2.0 הוא אלחוטי ללא המקשים הנוספים . יש דגם מאותה סדרה ( אקפלורר) שהוא אלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים