פורסם 2012 במרץ 1513 שנים שלום לכולם יש לי לוחאם של fatality p67 של אסרוק.איך אני מגדיר ששתי החיבורים יעבדו ולא רק 1?יש לי אינטרנט 100 מגה.ואני מקבל סוף סוף 105 אבל זה מוריד לי על 4MB.ושמתי את זה על 1G דופלקס מלא.תודה לעוזרים מראש גל.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים השאלה שלך לא מובנת.אתה מקבל 105Mbit מהחיבור הנוכחי שזה מצויין.ואתה מוריד על 4Mb בהורדה ישירה. כנראה שזאת המהירות שאתה יכול לקבל בחיבור בודד.תחלק את ההורדה למספר חיבורים עם מנהל הורדות כלשהו.מה הקשר כאן לחיבור השני?
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר יש אפשרות בלוח אם אבל אני לא יודע להגדיר את זה שיפעלו השתי חיבורים.הבעייה שזה יורד לפעמים ל50 עד 70.זה מעצבן ובלוח רשום בכדי לימנוע נפילות חבר את שתי הכבלים ותיגלוש במהירות מרבית.הבעייה שאני לא יודע איך עושים את זה.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים זה באמ כנראה לא יעזור אבל לפי מה שרשום בחוברת משתמש של הלוח אם שלך את צריך קודם לבדוק שהראוטר תומך בIEEE 802.3ad Link Aggregationאחר כך אתה צריך להתקין DRIVER שקיבלת.הכל מופיע בחוברת שלך בעמוד 60קישור לחוברתhttp://download.asrock.com/manual/Fatal1ty%20P67%20Professional.pdfבהצלחה
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר אני מתקין אותו אבל לא מוצא הולך לפי החוברת ולא מוצא אותו.יש לי ראוטר של הוט בוקס הוא תומך בזה נכון?בכל מיקרה כל ההתקנה מהדיסק נעשתה שנית ועדיין אני לא מוצא את זה רשום שמה התחל תוכניות ואז אמור להיות רילטק ואז משמה הבעייה שאני לא מגיע לזה וזה לא נימצא בהתחל....מה עושים? האם אני צריך לעדכן ביוס למרות שזה הB3 המתוקן?
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים אני לא רואה איך חיבור שני כבלים ל Hotbox תפתור בעיה שנובעת מהתשתית שלך.צוואר הבקבוק מגיע מהתשתית, ולא מהציוד.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר כי עם אני יכול למשוך עוד כמה ג'יגבית אז למה לא?רוצה לנסות לא סתם קניתי את זה(:
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר זה בשביל לעשות את האינטרנט יציב במחשב אמרו שזה שומר על יציבות.אז אני מעדיף שבמשחקים רשת הוא יהיה יציב.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים הוא יהיה יציב גם בחיבור יחיד.בכל מקרה, אם אתה מתעקש, תחבר כבל, ותגדיר את ה Driver כפי שמוסבר בחוברת שלך שצורפה למעלה.בהצלחה.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר אין אחי.אני עושה הכול ולא עובד בדיוק כמו שאמרו לי.ללכת להתחל להיכנס לתוכניות לחפש בתוכניות את הRELTEX משהוא כזה ולעשות שמה TEMING ולאשר.הבעייה שRELTEX אני לא מוצא אותו בתוכניות.השאלה זה עם אני צריך ללכת לביוס עצמו לאשר את שני החיבורים ואז אולי מישמה לעשות את זה ואז להיכנס למחשב?כי חיפשתי ואני לא יודע צה לעשות אפשרות אחרונה זה הביוס שאולי שמה תיהיה התשובה מה אתם אומרים?תחשוב שבמקום 1G יהיה לי2G.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים א. לא תוכל ליצור link aggregation בשום צרה ככה. ולא שאתה בכלל מבין מה זה.ב. פה זה לא FXP אז מפסיק עם הדרעק הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.