עבור לתוכן

מהירות נמוכה מ100 בבזק +בזב"ל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי שזה בעיה של פילטרים,עניין הפליטרים משפיע יותר על נושא של רעשים בקו נפילות מסנכרון וכ'ו.

אתה בודק במחשב שמחובר ישירות עם כבל?

האם באותו הזמן יש עוד מחשבים שמחוברים לרשת?

האם הרשת שלך מוצפנת ומאובטחת WPA 2?

הייתי ממליץ קודם לבודד את הבעיה תנסה להתחבר רק לתשתית של בזק ללא הפסק על ידי התחברות לשם משתמש שלך עם סיומת של @1 במקום @014 תכנס לאתר בזק ותבצע בדיקת מהירות,אם עכשיו זה תקין סימן שהביה שלך מגיעה מכיוון הספק,אם לא תקין סימן שהבעיה מגיע מהתשתית ושווה בלדוק מולם.

אגב האם הכרטיס רשת שלך נמצא על 100 FULL DUPLEX?

1.כן

2.לא

3.מה זה קשור לרשת חוטית??

4.ניסיתי לא עזר

5.היה על אוטומט עכשיו שיניתי נקווה לטוב

פורסם

גם אצלי זה ככה והוט אומרים שכל עוד זה לא מתחת ל 60 זה תקין

גם אני בהוט, ואצלי זה כשאני בודק בspeedtest ואני בפ"ת זה מופיע לי על 3 מגה, ואם אני בנתניה זה על 48 מגה.

אבל אם אני בנטויז'ן אז זה גם בערך 60

פורסם

איפה אני מוצא את זה בנתב?? (6740U)

בלשונית הימנית העליונה -> status ובצד שמאל בחר ב statistics. זה מופיע תחת הכותרת השלישית:

adsl statistics.

פורסם

כמו שזה שמעליי הסביר...

אתה תראה תמונה כזאת:

http://up353+siz+co+il/up3/ymjwzjojngje.png

(תחליף את הסימנים "+" לסימן ".")

ymjwzjojngje.png

כאשר איפה שמופיע אצלי הערך 74580 זה המקסימום שאני יכול לקבל בהורדה... אבל במקרה זה אני מוגבל ל-33331.

תבדוק מה הערך שלך שם, במידה והוא גם באיזור ה-70 תנסה לחבר את הנתב למקומות אחרים בבית ותתחבר אליו אלחוטי (יותר נח) ותבדוק מה מופיע לך שם (אם זה עולה או יורד)

פורסם
  • מחבר

בדקתי

זה מה שאני מקבל----- 118524

פורסם

לפי מה שאתה רושם אתה אמור לקבל 100 מגה ללא כל בעיות, האם ניסית בדיקת מהירות עם עוד מחשב?

תנסה אולי לבטל אתהאנטיוירוס בזמן בדיקת מהירות, אצלי הוא סורק את האינטרנט ואני לא עובר את ה-50 עם אנטיוירוס מופעל

ומקבל 102 ללא אנטי וירוס

פורסם

לגבי הצפנה אגיד לך למה זה רלוונטי כי גם אתה גולש בחיבור קווי ישיר הורשת שלך לא מאובטחת ו2 שכנים מחוברים אליך אז מן הסתם גם הם צורכים אינטרנט,תבדוק עכשיו אחרי שעשית 100 FULL DUPLEX

הצעד הבה באמת בדיקה עם נשוא האנטי וירוס,הן סריקה של המחשב לודוא שאין רוגלות וכ'ו ולנסות לבדוק מהירות ללא התוכנה.

כמו כן אם עדיין לא עוזר אולי שווה לנסות לאפס את הציוד/הראוטר ולנסות להגדיר מחדש או לבדוק גירבסאת קושחה חדשה.

עדיין לא עוזר לנסות לבדוק אולי עם מחשב אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים