פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר ^ תודה, בינתיים שתי הסדרות שאני רואה מספיקות לי אני לא רוצה להיות מכור לסדרות טלוויזיה. מקסימום שיגיע הזמן, נקפיץ את הדיון מהאוב.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים עם כל הכבוד לסדרות החביבות שצוינו כאן, יש שתי קומדיות שלוקחות אותן בהליכה:1) Arrested Development (משפחה בהפרעה)2) The Green Wing (מחלקה אלטרנטיבית)מומלץ בחום רב לצפות בשתיהן.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים חברים, כל כך טובה שבאלי לבכות..הסדרה הכי טובה בעבר, בהווה ואני מקווה שבעתיד יוציאו משהו יותר טוב, למרות שאני מאוד בספק.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים שאלה כזאת ופורם שמלא בחנוני מחשבים שאפילו לא מציינים את The IT Crowd אני מתבייש להיות חבר בו. יותר מצחיקה וקוורקית מכל הסדרות המוזכרות פה ביחד. אם תראה ותאהב אני יביא לך המלצות נוספות. it's always sunny in Philadelphia גם נראה לי תפור עליך לא יודע למה הפסקת. בדיוק באתי לכתוב איך לא ציינו את it crowd . אחת הסדרות, רק לא לראות את הריימק האמריקאי. הסדרה הבריטית היא מקורית. כמו כן super natural לדעתי מעונה 3 מאוד מצחיקה
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים בדיוק באתי לכתוב איך לא ציינו את it crowd .אחת הסדרות, רק לא לראות את הריימק האמריקאי. הסדרה הבריטית היא מקורית.כמו כן super natural לדעתי מעונה 3 מאוד מצחיקהIT CROWD אכן סידרה מעולה בצורה יוצאת דופן.מתי עשו לה רימייק אמריקאי? וכמה גרוע הוא מ1 עד 42?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/The_IT_Crowd#American_versionהתחילו בהפקה, אבל זה לא הגיע למסך.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים "Have you tried turning it off and on again?" "It's VISTA we're going to die!!" גוד טיימס
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים מחבר "Have you tried turning it off and on again?" גדול זה מזכיר לי שבמקום שעבדתי בו, ניסו לפתור את כל הבעיות של הללקוחות ע"י Msconfig ---> startup ---< disable all לעתים נדירות זה הצליח לעזור. עריכה: אתה לא רוצה לוותר על הסידרה הזאת תאמין לי אני לא סתם אומר. צדקת, סוף סוף סדרה שמתיימרת להצחיק ומצליחה לעשות את זה. (IT CROWD) יש פרקים שקצת מזכירים לי את ההומור של מיסטר בין, מי שלא ראה את הסדרה אני ממליץ. http://www.imdb.com/title/tt0096657
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים super natural and californication- סדרות שאתה לא צריך להבין את הבדיחות כי אין, אלא להבין את הסיטואציות של הדמוית ואז בא הצחוק...
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים Supernatural זו ממש לא קומדיה.. אולי סדרת מתח-אימה עם יציאות קומיות אבל לא נראה לי שזה מה שהוא מחפש (למרות שהיא מומלצת) מחזק את IT CROWD, קורעת מצחוק אף אחד חוץ ממני לא מכיר/אוהב את community?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.