פורסם 2012 במרץ 1513 שנים עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס.הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשוןואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...)כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלקאבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאהCMOS Checksum Error Defaults loadedניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר.האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה?מה אפשר לעשות?תודה רבה!
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים לא נראה לי שעשית משהו בצורה לא נכונהכשאתה מאפס ביוס נסה להוציא גם את הבטריה ולהחזיר.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר ניסיתי. אני לא יודע מה יש עד לנסות שלא ניסיתי.מוזר, המחשב משמיע קולות איומים של סירנה אבל אני כן יכול להיכנס לתפריט של הביוס ואפילו הווינדוס עולה (טוב, לא לגמרי, יש איזה הודעת שגיאה של בעיה בקרנל אבל זה כבר קשור לקבצים של הווינדוס ולא לביוס).
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים הבעיה כנראה לא קשורה לביוסאם איפסת והחזרת הביוס לברירת המחדל אם יש כנראה בעיה אחרת.נסה לבצע הפעולות הבאות כשהמחשב מכובהתוציא ותחזיר את הזיכרונותכנ"ל לגבי כרטיס המסךוגם טפל בחלונות, תתקין מחדש אם צריך.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים אין לך מה להתרגש.תיכנס ל-BIOS, תשנה הגדרות שמתאימות לך (אם אתה יודע על משהו מסויים, כמו סדר עליית דיסקים) ותשמור.ברוב המקרים זה הכל. לא משהו קריטי לפי השגיאה שמופיעה לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.