עבור לתוכן

האם הוכחה סופית שבזק בין לאומי יותר טובה מהוטנט? כנסו

Featured Replies

פורסם

טוב תשמעו קטע מענין -אני רשום כרגע גם להוטנט וגם לבזק בין לאומי -הוטנט עדיין לא ניתקו אותי ואני חמובר אליהם בחיבור ללא חייגן 100 מגה

בבזק בין לאומי אני גם 100 מגה -

לאחרונה בההורדות שלי בהוטנט ממש לא יציבות -אני מוריד כל פעם מאותו שרת -אז אנשים אמרו לי שאולי בעיה בשרת ... אז תשמעו את זה-

על גבי החיבור של הוטנט התחברתי עם חייגן ל בזק בין לאומי (ראיתי גם ב SPEEDTEST שהוא מזהה את האי פי שלי כבזק בין לאומי )

ואלה התוצאות

בחיבור של הוטנט הורדתי ב1.2 מגה שנייה

ברגע שהתחברתי עם החייגן של בזק בין לאומי על גבי ה חיבור של הוטנט - הורדתי פתאום במהירות של 7 מגה !-שזה נראה לי המקסימום שאפשר בחיבור LT2P וזה גם במחשב נייד שמחובר באלחוטי!

איך אתם מסבירים את זה? זה מראה שהוטנט מגבילים את המהירות או שפשוט המהרות שלהם לא טובה

פורסם

הצלחת להתחבר עם חייגן לבזב"ל דרך הוטנט?

נאמר פה שזה לא אפשרי... אם כן, אז אני בהחלט אשמח לבדוק את האופציה הזו לפני שאני חוזר סופית לבזב"ל, למרות שאני לא אקבל את המהירות המקסימלית. זה יהיה מדד מספיק טוב, נראה לי. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כן גם אני הופתעתי אבל הצלחתי ועובדה שב speedtest הוא רושם לי שהספק זה בזק בין לאומי

פורסם

גם אני ניסיתי וזה לא היה אפשרי

התקשרתי לתמיכה ואמרו לי שצריך להעביר אותי לצורת חיבור אחרת, אין אפשרות לקבל את שניהם בעת ובעונה אחת.

היה לפני כחודש, אולי משהו השתנה אצלם.

פורסם

זה שבחיבור עם חייגן של בבל יותר טוב מהוטנט זה די ברור לדעתי

השאלה מה קורה בחיבור ללא חייגן של בבל מול הוטנט

פורסם
  • מחבר

כמובן שזה אפשרי, זה חיבור VPN. תתחבר מאיפה שאתה רוצה. אפשר אפילו על תשתית של בזק ליצור חייגן VPN ולהתחבר (במידה ואתה כבר מחובר לאינטרנט)..

ולפותח הדיון, לא זאת לא הוכחה סופית ושום בדיקה (יחידה) לא אומרת כלום לגביי טיב השירות הכללי.

היה פה מישהו אחר שהראה בדיוק את ההיפך מהדוגמא שאתה נותן , שבהוט קיבל מהירות טובה וב014 לא.

פשוט הניתוב של שתי הספקיות לאותו שרת שונה, ובמקרה של 014 הוא יותר טוב, ולשרת אחר המצב יכול להיות הפוך לחלוטין.

שכחתי לציין שבהתחלה הייתי מוריד בשיא המהירות בהוטנט מהשרת הזה -אז לפי דעתי הם מגבילים את המהירות בגלל שהורדתי הרבה

או שפתאום הניתוב לשרת הזה ולעוד שרת אחר שניסיתי נהיה גרוע במידה ניכרת

פורסם

האם הגלישה שלך לא הפכה להיות איטית ומסוברלת, אחרי שהתחברת ב L2TP ?

פורסם

זה שבחיבור עם חייגן של בבל יותר טוב מהוטנט זה די ברור לדעתי

השאלה מה קורה בחיבור ללא חייגן של בבל מול הוטנט

זה בכלל לא ברור. אתה מוזמן לקרוא את שלל התגובות נגד חייגן במהירות 100Mbps. על זה נסוב כל הדיון.

פורסם

נגד חייגן רק בגלל הסיבה שאי אפשר לקבל מהירות 100 מגה

אבל איכות החיבור עדיין הרבה יותר טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים