עבור לתוכן

זקוק להמלצה לדרך ניקוי אבק במארז

Featured Replies

פורסם

אהלן,

עד עכשיו הייתי לוקח את המחשב לאיזה חנות מחשבים קרובה שהיה לו מתקן כזה של אויר דחוס וזה היה פתרון מהיר ונוח. הבעיה היא שהוא נסגר והזנחתי את הנושא כבר יותר מידי זמן וחשבתי לרכוש משהו דומה אך בקנה מידה הרבה פחות תעשייתי, מה גם שזה גם יותר נוח ואפקטיבי ממקלות אוזניים ולעשות פווו :)

יש לכם המלצות למשהו כזה? ולא מפוח עלים, משהו יותר קטן, גם לא חייב להיות חשמלי.

תודה מראש!

פורסם

יש מפוח שמיועד לניפוח של ברכות וכדורי ים כאלו.

אני משתמש בכזה ואני מאוד מרוצה.

פורסם
  • מחבר

יש מפוח שמיועד לניפוח של ברכות וכדורי ים כאלו.

אני משתמש בכזה ואני מאוד מרוצה.

תודה, אני אבדוק את העניין.

ועוד משהו, יש איזה דרך להוריד משחה טרמית ישנה? שלי כבר בת 4+ נראה לי הגיע הזמן להחליף אותה.. מה גם זה מסביר את הטמפרטורת של המעבד במאמץ.

פורסם

פן לשיער (על קור כמובן) מחץ לחץ או שפוט קומפרסור.

וחיפוש ועיון במאמרים באתר היה עונה לך על התושבות...אתה יכול להוריד את המשחה עם אלכוהול..

פורסם
  • מחבר

פן לשיער (על קור כמובן) מחץ לחץ או שפוט קומפרסור.

וחיפוש ועיון במאמרים באתר היה עונה לך על התושבות...אתה יכול להוריד את המשחה עם אלכוהול..

אציטון גם תופס?

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה, לאחר ניקוי מאסיבי שם המחשב (פן בסוף עשה את העבודה, ומקלות אוזניים להסרת הכתמים הקשים), הטמפרטורות במאמץ ירדו פלאים.

מ75C אחרי כמה דקות עבודה במאמץ ל45C אחרי שעה במאמץ. הרצתי על prime95.

אפילו הכרחתי את עצמי לתקן את המאוורר העליון הידוע לשמצא בV9. גם זה אני מאמין תרם.

משכה טרמית לא נראה לי שאני אחליף בקרוב למה חדש לי כל נושא הפירוק והרכבה הזה וגם אין לי מושג איך לגשת למפלצת שיושבת לי על המעבד (scythe ninja II).

מה שכן שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד. יכול להיות שהוא השתחרר כבר לפני כמה זמן או שעכשיו ניתקתי אותו בטעות.

אגב, משהו שאני לא מבין, אני משתמש בתוכנה speedfan אבל לא כל כך ברור לי שם איזה מהמאווררים הוא מציג לי שם? וגם הדגימות של הטמפרטורות, אני לא יודע מאיזה חלק הוא עושה את זה.. אפשר איכשהו לגרום לזה להיות יותר ברור? יש אולי עוד תוכנות שמציגות תוכן דומה?

תודה מראש.

פורסם

אל תשתמש בSPEEDFAN יש לך את HWMONITOR שהרבה יותר נוחה ואמינה..

לגבי המאוורר האחורי תבדוק אותו..תחבר אותו ותבדוק אם הוא עובד..תנסה לתת לו "דחיפה" קטנה..אם לא עוזר תנסה לשמן (יש מדריך באתר) ואם לא עוזר אז תרכוש חדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים