עבור לתוכן

plextor או liteon?

Featured Replies

פורסם

שניהם X24.

אם כל ההבדל בינהם הוא שה PLEX טיפונת יותר מהיר(0.1% לפי CDRINFO)

זה לא נראה לי מספיק כדי להצדיק את ההפרש

הבנתי שה PLEX גם יותר בעייתי/בררן מבחינת מדיות

האם ה LITEON תומך ב OVERBURN ובכל ההגנות (יש למישהו ניסיון איתו?)

אני יודע שהPLEXTOR נחשב ליותר טוב השאלה היא האם הוא שווה את ההפרש של כ-30% במחיר ?

אני הולך לקנות מחר את ה LITEON אלא אם מישהו יעלה טענות נגדו (ושמישהו ינסה לעצור אותי ;))

דרך אגב ב CDRINFO צינו את העובדה של LITEON אין מאורר.מה ההשלכות של החוסר במאורר?

פורסם

PLEXTOR PLEXTOR

ועוד פעם

PLEXTOR

פורסם

ATHLON לא כאן כרגע ואתה בטח רוצה תשובה מהירה עד כמה שאפשר. מכיוון שהוא היה ממליץ לך לקנות בלב שלם את ה-LITEON, ואני לא מצאתי עד היום שום סיבה שזה לא יהיה נכון, אז אני הולך לפי ההמלצה שלו.

כבר היה דיון מספר פעמים כאן בפורום על צורבים וממה שאני זוכר, ה-LITEON תומך ב-OVERBURN. לא זוכר אם הוא תומך בצריבה של כל הגנות.

תתחדש בכל מקרה :)

פורסם

פלקסטור זה אמינות.

שוב, לא כדאי להשקיע בצורב, את מירב כסףך, במיוחד שהוא משתכלל לאורך זמן, ומתקלקל בשלב מסוים.

הליטאון אמור להיות טוב מאוד.. שווה קניה. בכלל אני חושב שהפלקסטור יקר ללא הצדקה..

פורסם

פלקסטור זה אמינות.

שוב, לא כדאי להשקיע בצורב, את מירב כסףך, במיוחד שהוא משתכלל לאורך זמן, ומתקלקל בשלב מסוים.

הליטאון אמור להיות טוב מאוד.. שווה קניה. בכלל אני חושב שהפלקסטור יקר ללא הצדקה..

מסכים במאה אחוז. הריקו שקניתי לפני 10 חודשים כבר התקלקל והלך לתיקון למזלי עדיין במסגרת האחריות. בפעם הבאה שיקרה לו משהו כבר לא יהיה שווה לתקן בתשלום.

ההמלצה לקנות פלקסטור היא תמיד רק אם אתה נעול על מה שנחשב לטוב ביותר ואין לך בעיה עם המחיר שלו.

פורסם

במקרה הריקו שלך התקלקל אך תשאל הרבה אנשים

ןאצלהם הריקו עדיין פועל

למשל אצלי עובד כשנתיים ללא תקלה

מקווה שלא פתחתי פה לשטן

פורסם

P-L-E-X-T-O-R

(because quality is life (c

8) :saint:

פורסם

P-L-E-X-T-O-R

(because quality is life (c

8) :saint:

ill say amen to that brother..... :saint:

פורסם

פלקסטור זה אמינות.

מסכים במאה אחוז. הריקו שקניתי לפני 10 חודשים כבר התקלקל והלך לתיקון למזלי עדיין במסגרת האחריות. בפעם הבאה שיקרה לו משהו כבר לא יהיה שווה לתקן בתשלום.

ההמלצה לקנות פלקסטור היא תמיד רק אם אתה נעול על מה שנחשב לטוב ביותר ואין לך בעיה עם המחיר שלו.

ה-YAMAHA 16X10X40 בן השנה וחצי כבר מראה סימני גסיסה מתקדמים מאוד

הוא כבר חודש לא מזהה שם דיסק...

בזמנו המליצו מאוד על ימאה...

אז ה"סופר מוצר" של היום יכול (לפעמים) להיות "הדרעק" של המחר..

כך לדגומא מאוד קיצונית את הדיסקים של IBM..

זאת אומרת שאין מוצר מושלם. לי לפחות אף צורב לא החזיק יותר משנה וחצי-שתיים

אני אומר תחליט רק לפי המחיר.

פורסם

דוקא המצושיטה (פנסוניק) סקזי שקניתי לפני ארבע שנים וצרבתי איתו פשוט המון, לא היה אף פעם בתיקון והיום הוא עוד עובד בלי בעיות במחשב של חברה שלי.

הבאסה היא שהוא איטי נורא (צורב כפול ארבע, קורא כפול שמונה) והוא לא משכתב.

פורסם

תכלס

למישהו יש לייטאון שיכול פעם אחת ולתמיד להמליץ?

פורסם

תכלס

לאתלון, לא ? ;D

פורסם

תכלס

קבל, מומלץ בחום - מניסיון...

פורסם

בקשר ל YAMAHA בקשר לאליו שכתבו עליו מקודם גם לי אותו IDE אחלה צורב אין לי בעיה אחת איתו רק עם מוזיקה משום מה כל הזמן יש לי בעיות עם זה אני צריך לצרוב ב4 כדי שזה יצרב נורמלי בלי דפיקות...

ועוד בעיה היא שבהרבה פעמים בx16 הצריבה הולכת קפוט לא יודע למה.... מעצבן.. וזה רק עם ezcd שזה בכלל תוכנה לא טובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים