פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים שלוםיש לי מודם משודרג ל router speedtouch proיש לי שני חשבונות אינטרנטאחת אצל בזק בין לאומיהשני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה)אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים הדרך היחידה הידועה לי היא פשוט להיכנס לממשק ה-Web, ולהחליף בחייגן שם את שם המשתמש@ספקית, ואת הסיסמא.אחרי פעם אחת שאתה מכניס אותם, תגדיר לאקספלורר לשמור את הפרטים, וכל מה שתצטרך לעשות זה להחליף ביניהם באקספלורר.לא ידועה לי דרך אחרת.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים מחבר כן זו דרךאבל עדייןאני לא הייחיד שמשתמש וזה לא הדבר הכי מהיר ללכת להגדרות ולשנות
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים telnetתבנה לך קובץ BAT ,תבדוק קודם איך לעשות בTELNET ואז תבצע בBATאתה צריך שני קבצים , כול אחד עם היוזר שלו.זה אמור להיות פשוט...בהצלחה
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר הצלחתילא אם batch זה לא הלךאבל עם teratechזה תוכנת telnet שיש לה שפת MACROהצלחתי גם עם VBאבל זה נתקע אחרי פעם אחתאז אני לא ישתמש בזה עד שאני יפתור את הבעייה הזאתמישהו כאן מוכן לעזור אולי לבדוק מה הבעייה?אגבאם מישהו רוצה את זה אז שיבקש ואני ישלך לו
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מממ... שאלות על תיכנות שאל בפורום תיכנות. שם אני מאמין שאנשים יעזרו לך יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.