פורסם 2012 במרץ 1313 שנים יש לי טבלה עם 3 טורים1. id2. name3. parent_idעכשיו אני רוצה Query שתחזיר לי את כל הטבלה כאשר מתחת לכל ID יש את כל השורות שהID הרלוונטי כתוב להם בParent_id.אפשרי?תודה רבה
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים כמה רמות יש בטבלה? האם לכל שורה יכולה להיות רק רמה אחת מעליה או שיש גם אבא של אבא וכן הלאה?
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים תנסה:Select id,parent_id,nameFrom `mytable`Order By Coalesce(parent_id, id), Coalesce(parent_id, 0), name
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר לא עובד. הוא מחזיר קודם את כל ה"הורים" ואז את הילדים (יש לי כרגע ילד אחד אבל מבחינת הID הוא אמור להיות באמצע והוא חוזר בסוף)
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים אני לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה- אבל זה נשמע לי כאילו אתה צריך לפצל את זה לשתי טבלאות.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים אז אם אתה לא מצליח דרך שאילתה למה שלא לנסות דרך PHP או ASP או מה שאתה לא משתמש בו?
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר אין בעיה לעשות את זה עם PHP אבל חייב להיות פתרון יותר פשוטאף פעם לא הייתי מומחה גדול לMYSQL אבל אני יודע שהוא מסוגל לעשות דברים די מורכבים
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים SQL לא ממש מאפשר להחזיר תוצאות היררכיות. דהיינו, אי אפשר להחזיר רשומה שאחת השדות שלה היא גם כן רשימה בפני עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.