עבור לתוכן

2 שאלות ובקשה להמלצה לזכרון פנימי...

Featured Replies

פורסם

קודם כל זה מפרט שלי:

מעבד: Q6600 2.4GHz

לוח אם:gigabyte P-35-DS3

כרטיס מסך נוכחי: ati hd6870 saphire

ספק כוח: 500Watts

*השאלה הראשונה היא מה בעצם יותר חשוב בזכרון פנימי... הCL היותר נמוך או הMHZ היותר גבוה??

לדוגמא 2 כרטיסים:

1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717028 CL5 Mhz1066 kingston

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717026 CL4 Mhz 800 Kingston .2

*השאלה השניה היא... האם הכרטיס עם ה1066 MHZ מתאים ללוח אם שלי...

פשוט בחנות אחת שהייתי המוכר חפר לי שעה שעדיף לי לקחת את ה800 כי ה1066 עדיף רק אם אני עושה עובר קלוק... ואם לא אז הוא עובד כ800...ושזה יצור לי מסכים כחולים וכאב ראש, ואז בסוף הוא גם אמר שהכרטיס לא מתאים בכלל ללוח אם... ולדעתי הוא סתם ניסה לערבב אותי... את זה כבר אתם תגידו...

*וחוץ מזה הייתי שמח אם תמליצו לי על משהו יותר טוב מהכרטיסים האלה... או שאולי כדאי להשאר איתם...

בעקרון אני רוצה שזה יהיה מתאים לגיימינג.. זוג כרטיסים של 2 ו2 ושלא יעלה את ה400ש"ח....

תודה רבה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

1. לוח האם שלך תומך גם ב1066 בלי שום בעיה.

2. כשמערבבים סוגי זכרונות שונים (בהנחה שאת החדשים תרצה להתקין בנוסף לישנים), הדבר החשוב באמת הוא לוודא שכולם דורשים אותו מתח עבודה. אם אחד דורש 1.8V והשני 1.9V, יכול להיות (אם כי לא סביר) מצב בו זה של ה1.8V יתחמם ואף יקרוס אם תגדיר 1.9V, או לחילופין שזה של ה1.9V לא יעבוד כראוי בתדר שלו אם תגדיר לו 1.8V בלבד.

3. כל הזכרונות יעבדו בהכרח על התדר הנמוך מביניהם (באם הזכרונות הקיימים הם 800MHZ) ועל התזמונים הגבוהים מביניהם. ככלל, ובהרחבה לסעיף הקודם, זכרון 1066 טיפוסי של 1.9V יעבוד באופן תקין אם תגדיר לו מהירות 800 ומתח 1.8V.

4. בכל מקרה, הבדלי הביצועים בין המהירויות והתזמונים השונים זניחים לחלוטין, וההבדל בא לידי ביטוי בעיקר בתחום הOC - שזה הדבר היחיד שהמוכר אמר לך נכון פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה VIC07

אבל ענית לי רק על שאלה אחת.. הבנתי שהלוח אם תומך ב1066.. והבנתי שאני לא אשים לב להבדלים ביניהם... ובכל זאת מה כדאי יותר לקנות... והאם יש משהו אחר אולי יותר טוב? או יותר משתלם?

ומה שכנראה שכחתי להוסיף זה שאני לא מתכוון לערבב בין זכרונות אני מתכוון לקנות את הזוג הזה... ובעוד כמה חודשים עוד זוג זהה לזה...

פורסם

בשביל לומר מה משתלם צריך לדעת גם מה מותקן לך כרגע.

פורסם
  • מחבר

אני מוריד את מה שמותקן ושם את החדשים, כרגע רשמתי למעלה בתגובה השניה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

קנה את הזיכרונות הזולים ביותר שתמצא. אם אתה עושה OC, ל-1066 יהיה יתרון.

פורסם
  • מחבר

מ2 הזכרונות האלה. לבחור את הזול?

לא יהיה הבדל בביצועים ובמשחקים?

פורסם

למה דווקא מאלה? וכן, לא יהיה הבדל בביצועים (לא משהו מורגש בכל אופן)

פורסם
  • מחבר

לאו דווקא אלה.. פשוט רציתי להבין אם אני ארגיש הבדל...

לא יודע שמעתי שKINGSTON זה אחלה חברה....

יש משהו אחר שאתה יכול להמליץ?? 2 כפול 2ג'יגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים