פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתואנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;Dנ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים כל עוד לא גנבת את המכשיר, לך לאורנג'/סלקום ותבקש שיפתחו לך, אין שום סיבה שהם לא יעשו לך את זה בחינם, הם כבר עשו את זה למאות או לא אלפי אנשים בחינם.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אתה מתכוון למה שקורה אחרי שאתה מקיש 3 פעמים סיסמא לא נכונה (אחרי שנעלתה את המכשיר שלך) ואז הסים שלך נינעל?אז לך לאורנג' והם יחליפו לך כרטיס.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים יש לך פורום שלם רק של נוקיה פה http://nokiafree.org/forums/ אני מאמין שהאתר חוקי שכן הוא לא מכיל שום דבר לא חוקי בין היתר יש לך שם לינקים לתוכנות שעושת את מה שרצית ואפשרות לכתוב באתר את המספר הסיגורי של הטלפון שלך והם יתנו לך קוד. דרך אגב אם תנסה 3 פעמים ולא תצליח לא תוכל לנסות שוב בלי ללכת למוקד שירות או לקנות כבל לפאלפון שלך. בהצלחה
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים כן אבל הבעיה שצריך תוכנה ובגלל שאף אחד פה לא ממש בקיא בנושא , לא תדע בדיוק איזה תוכנה ומה היא עושה , היחיד שאני מכיר זה mobile.box.skולכבל:cellpoint.co.il
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים מחבר לא אני לא מתכוון לזה.אני מתכוון לשחרר את הסים לכל הרשתות שיהיה "sim free".בכל אופן אני כבר מצאתי תוכנה שעושה את זה...נ.ב: חברת הסלולארי לא עושה את זה בחינם ולוקחות על זה 150ש"ח בערך.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים לא אני לא מתכוון לזה. אני מתכוון לשחרר את הסים לכל הרשתות שיהיה "sim free". בכל אופן אני כבר מצאתי תוכנה שעושה את זה... ומה זה נותן בדיוק? יהיה נחמד אם תתן את שם התוכנה יש לי טלפון עם SIM ולא ידעתי על האפשרויות האלו.
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים אני יכול לעזור לך, כל מה שאני צריך זה שתשלח לי מסר פרטי עם דגם המכשיר שלך, וקוד imei.כדי להשיג אותו תלחץ*#06#
פורסם 2011 במאי 514 שנים imei שלי 356785023962950 מה הקוד להסרת הגבלת הפלאפון ? אשמח אם תעזור לי תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.