עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב בפלורידה ב1500 דולר

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 דולר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב

DUNGEON SIEGE, GTA זה מה שעולה לי כרגע, אבל אני יודע שארצה לשחק במשחקים חזקים, אין לי כלכך שמות כרגע

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות בתקציב זה גם מסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (נראה לי הגיוני, או שיש משהוא שלא הבנתי בשאלה)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי, אני לא יודע אם זה שווה (סיכונים אחריות)

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? שהחנות תרכיב את המחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אני נמצא בפלורידה במחוז מיאמי

אני יודע על 2 חניות מחשבים באזור

http://www.compusa.com/indexcu.asp?

http://deals.bestbuy.com/#!/make+march+amazing

לפי מה שהבנתי CMPUSA יותר זול מבסטביי

והבנתי גם שאני יכול לרכוש מחשב שלם מחברות כמו ASUS, DELL וכו..

אז תמליצו לי אם מישהוא יודע

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

USB3

מעדיף לוח אם של ASUS מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA של ASUS

אולי אשדרג בעתיד

אולי ארצה במפרט כרטיס קול, השאלה אם עדיף מהרילטק הרגיל? (מן הסתם כי זה בא על חשבון רכיב אחר)

אולי של creative בגלל הטכנולגיה שלו במשחקים eax

לא יודע אם יש לי צורך להגיד את זה, אבל שיתמוך בWINDOWS 8 שיצא

דיסק קשיח מינימום טרה ביט

מסך

http://www.compusa.com/applications/Category/guidedSearch.asp?CatId=12&sel=Mfr%3BMfr_758

יש פה מסכי סמסונג, אני רוצה אותם 22-24 אינג LED

- 1920 x 1080 2MS עד 200 דולר, נראה לי שאין צורך מעבר

אבל יש המון נתונים טכניים אליהם ופה כבר הסתבכתי

או שבכלל עדיף בחנות אחרת או חברה אחרת

פורסם

בתקציב הנ"ל אפשר להרכיב מערכת מבוססת על I5 ומערך SLI\CF אפילו בארץ אז על אחת כמה וכמה בארה"ב.

האם יש כיוון כזה?

פורסם
  • מחבר

מה זה מערך SLI\CF?

פורסם

זה שני כרטיסי מסך זהים שמחוברים ביחד במערך כדי להפיק ביצועיים טוביום יותר ובדרך כלל אפשרות זו משתלמת יותר וחזקה יותר, אבל יש לה את חסרונותיה כגון בעיות תאימות קלות ובעיות קטנות ומציקות (שדריברים פותרים בדרך כלל)

SLI השם של מערך מבית חברת NVIDIA ו-CF\CFX זה מערך מבית AMD\ATI

פורסם
  • מחבר

השאלה האם במסגרת התקציב, אוכל לבנות מחשב שיוכל לנצל מערך כזה

איזה בעיות תאימות יוכולות להיות?

פורסם

בהחלט, בעיות תאימות הכוונה למשחקים שאינם תומכים באופן מלא במערך כרטיסים (כמעט ולא נשארו כאלו אם מדברים על הכותרים האחרונים)

השיפור בדר"כ גדול מאוד וחזק ביחס לכרטיס בודד אבל מה שבטוח שמערכת שקטה יהיה מאוד קשה לקבל עם זוג כרטיסים במאמץ.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא ארצה מערך

בעתיד אם ארצה, שתהיה לי אופציה להוסיף

פורסם

אני לא רואה איזה מערכת לבניית מחשב אבל זה צריך להתבסס על משהו כזה:

I5 2500\2400- כתלות בהפרש המחירים בניהם.

לוח מבוסס Z68 דוגמת ה-Asrock Z68 Pro3 ראיתי לא פעם את הלוח הנ"ל נמכר במחירים נמוכים מאוד בארה"ב.

זיכרון 1333 הזול ביותר שתמצא (אם ההפרש ל-1600 עומד על 2-5$ כמובן שתיקח אותם)

יש באתר את גרסת ה-Caviar black בכ-140$ אם תרצה מעט לחסוך יש את ה-Seagate ST1000DM003 Barracuda 1TB.

חסר באתר היצע רכיבים כמו ה-23'' המצויין של Dell מארזים מסוימים כמו ה-R3 וכו' (נסה לראות אם אתה מוצא והבעיה אצלי).

יש לך את ה-GTX570 החזק בכ-265$ (אם לא מתוכנן מערך כרטיסים אין טעם במשהו חזק ויקר מזה כנ"ל שגם אין צורך בלוח תומך כי לבנות אופציה למערך עתידי בדר"כ מתבררת כ"טעות" וכמשהו שאינו יוצא לפועל מהמון סיבות).

יש לא מעט מבחר ספקים אך עדיין חסרים ספקים עיקריים.

יש את ה-XFX Core Edition Power Supply - 650W בכ-70$

גם ה-Corsair CX500 בכ-50$ הוא אופציה לא רעה בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים