עבור לתוכן

מחפש טלווזיה 37" או קצת יותר שתתחבר למחשב

Featured Replies

פורסם

הטלווזיה בחדר שלי עומדת לשבוק חיים (זה מסך CRT בן 15 שנים :P ). אני מתכנן לרכוש LCD בסביבות 37", רק לא יודע איזו. כמה פרטים:

*מרחק הצפייה הוא 3 מטר, איזה גודל אני צריך?

*הטלווזיה מתחברת למחשב ותשמש לצפייה בתכני FHD בלבד, ז"א חובה מסך 1080P.

*חוץ מסרטי FHD אני גם ישחק עלייה משחקים מידי פעם ברזולוצייה גם כן של 1080P (אגב, כ.מסך HD6850). בעצם המסך יעבוד כמאט קבוע על 1080P.

*סוג המשחקים שאשחק הם FPS בעיקר, אז אם זה חשוב מבחינת תדר או זמן תגובה וכ"ו.

*מלבד המטרות העיקריות של המסך כפי שציינתי לעיל, יחובר גם ממיר HD מקליט של הוט בו אצפה מידי פעם (אגב גם 1080P).

בעיקרון אני לא לחוץ על המסך כי הטלווזיה עוד עובדת רק עושה המון בעיות וחוץ מיזה הבנתי שבפסח יהיו מבצעים טובים על מוצרי חשמל ומסכים בפרט. התקציב הוא עד 2K אם אפשר לחסוך ומצד שני אם צריך חריגה קטנה במידה שיש הצדקה. כרגע יש לי בסלון פיליפס 52" מאחת הסדרות האחרונות ככה שיהיה לי קשה להסתגל למסך שממש מתפשר באיכות, לכן עדיףאיכות ע"פ גודל.

פורסם

התקציב בעייתי

37" לתוכן HD זה קטן מידי

ב2K אתה לא תמצא 37", גם לא איכותית, ב2.5K אפשר להתחיל לדבר על משהו, לא יודע איזה פיליפס יש לך אבל אם היא לא מהדגמים הנמוכים, אז תצטרך להשקיע 3K בשביל 37" כדי לקבל משהו באיכות דומה

כרגע מה שנכנס לך לתקציב זה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053

אולי אחרי המבצעים של פסח וקצת עליית תקציב אפשר יהיה לדבר על

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794977

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794977

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795252

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

למה 37" לתוכן HD זה קטן? בהתחלה בכלל חשבתי על 32" גם כן FHD. העניין הוא שרוב הדברים שלי הם ברזולוצייה הזו(חווית משחק על 1080P והסרטים שלי הם FHD), האם גודל לא נקבע ע"פ מרחק צפייה ולא ע"פ רזולוצייה. איזה גודל אתה ממליץ ל- FHD במרחק צפייה של קצת פחות מ-3 מטר?

המסך LG של ה- 37" נראה לי סבבה לגמרי. איך הנתונים שלו עבור הדרישות שלי? לא יהיה דיליי במשקי FPS?

חוץ מיזה ה- LG של ה- 42" גם כן נראה לי חריגה מוצדקת של 500 בהתחשב בגודל. בגדול אני לא מכיר הדגמים האלו אבל יש לי הרגשה ש-LG לא מייצרים טלוויזיות טובות...זה נכון?

אני אחכה למבצעי פסח (אני זוכר בשנה שעברה היה הנחות של 25% אפילו), רק רוצה להסגר על דגם עכשיו.

פורסם

הLG הזול מאוד בסיסי\באיכות תמונה לא מי יודע מה.

מבחינת הגודל-מרחק ב32" ההבדל בין 1080P לבין 480P לא יהיה מורגש כי אתה יושב רחוק מידי,

ב40-42" כבר אפשר לזהות הבדל בין תכני HD שהם 720 או 1080 לתכני 480

ואם אתה רוצה לראות את היתרונות של ה1080 על ה720 טוב טוב, אז גם זה כבר באזור ה46-50"

LG עושים טלוויזיות בסדר גמור, רק שים לב לדוגמא שהסמסונג (שנחשבת עם איכות תמונה קצת יותר טובה עבור הדגם ששמתי) באה עם 3 שנות אחריות רשמיות, ואילו הLG באה במחיר ההתחלתי עם שנת אחריות אחת לא של היבואן הרשמי, ועם אחריות רשמית זה עוד כמה מאות שקלים

מבחינת INPUT LAG שזה מה שמשנה לך עבור משחקים, איני יודע, תחפש בHOMETHEATER (סביר שתמצא שם תגובה על כל טלוויזיה)או פה בפורום או חכה שעוד מישהו יענה

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להבין מימך אם הדגם הזה טוב או לא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053

בהנחה שאני הולך עליו (נראה לי מספיק ל-3 מטר), 37" זה בסדר לתכני 1080P. בסוף מה שחשוב זה שאני ארה חד וברור ואני בספק אם במשחקים אני לא אראה הבדל בין 1080P ל- 720P (אפילו במסך מחשב של 21" שלי רואים הבדל עצום ברזולוציות במשקחים)! בסרטים אולי באמת יהיה קשה להבחין בהבדל.

דבר נוסף: היום אני עבוד במסך המחשב עם רזולוציית 1080P, השאלה שלי היא האם משנה לכרטיס מסך אם הוא מוציא 1080P לגודל 21" או ל-37"? לצפות לירידת FPS במשחקים?

אשמנח לשמוע על עניין ה- INPUT LAG מהעלי ניסיון. ודבר נוסך ששכחתי לציין הוא שבמשחקים אני אשב הרבה יותר קרוב למסך מאשר 3 מטר, לכן חשוב שיהיה 1080P.

פורסם

לפי מה שקראתי הD550 עדיפה עליה מבחינת איכות התמונה, ומומלצת מאוד באופן כללי (מבחינת איכות תמונה, בנוסף כוללת חיבור כבל רשת וממיר עידן פלוס שלא בטוח שיהיה בLG ביבוא הלא רשמי או בכלל, וגם כתוביות בעברית שלא ברור בLG ביבוא הלא רשמי)

בנוסף אתה מקבל עוד 3", וגם אחריות של 3 שנים עם ביקור טכנאי בבית (אחריות רשמית). התוספת של ה300 שקל שווה בהחלט (אם אתה רוצה אחריות רשמית על הLG זה 2800 ש"ח)

לסמסונג יש עיניין של פאנלים שונים ויש עם זה משחק, לפי מה שקראתי בגרסת ה40" אפשר לקבל את הפאנלים הטובים יותר. היתי הולך אז על ה40" אם אתה יכול לחרוג, או שבפסח תקווה שזה ירד קצת

אתה רואה ב21" שלך בגלל שאתה יושב קרוב, אבל אם תשב ב3 מטר אז לא תראה הבדל, אם תשב קרוב יותר אז כן.

מבחינת הכרטיס מסך\מחשב הגודל לא משנה וזה יהיה כמו במחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

דבר נוסף ששכחתי לציין ודיברתה עליו: לא חשוב לי בכלל תמיכה בעידן פלוס מובנה ולא חשוב לי בכלל חיבור USB או רשת או סטרימר מובנה וגם לא חשובים רמקולים איכותיים! קריטי שיהיו שני חיבורי HDMI לפחות, תמונה איכותית ו- FHD.

ה- D550 היא קצת מעל התקציב שלי. השאלה היא כזו: האם ההפרש של 560 ש"ח הולך ברובו על העניין של הדברים שהזכרתי שלא מעניינים אותי (רשת עידן פלוס וכו") או שהרוב הולך על תמונה איכותית יותר? אם ברמת איכות תמונה אין הבדל ממש גדול בין ה- LG ל D550 אלא רק תוספת של 3", אני מוותר על ה- D550. אלא אם כן המחיר יגע לכדי 2.4K בפסח שזה המקסימום שהקצבתי לעצמי ואני אקח אותה.

לפי מה שקראתה, ההבדל באיכות התמונה הוא גדול או שיש יותר הבדל בפיצרים?

תודה על העזרה.

עריכה:

תגיד איך אני יודע איזה סוג פאנל המסך 37" של LG? הבנתי שזה פרמטר חשוב למשחקים ועדיף IPS. האם יש הבדל בין המפיצים למשל ח.י זה IPS ואצל אחר אותו דגם הוא TN?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים