עבור לתוכן

וירוס שאין לו פיתרון

Featured Replies

פורסם

תקף אותי וירוס בשם W32.HLLW.Gaobot.gen והוא נימצא בקובץ winhelp בתוך התיקיה C:\WINDOWS\system32 .

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן, ניסיתי לעשות repair וגם זה לא עזר וניסיתי לעשות עוד כל מיני פעולות שהנורטון מציע אבל גם זה לא עזר... ניסיתי גם ליראות איך אפשר להוריד את הקובץ ממה שרשום באתר של סימנטק אבל לא הבנתי כלום וגם אחרי שהבנתי זה לא עזר כל כך... יש למישהו פיתרון??? ???

פורסם

כן וירוס מניאק זה. אתה יכול להרוג אותו עם תסרוק תקשיח הזה על משחב אחר. או דרך מצב בטוח אם הנורטון שלך יפעל.

אתה עם XP נכון ?

מה היה אצלי:

אני לא נכנסתי ל XP אולי שבועיים. אתמול נכנסתי כי היה לי וירוס W32/Opaserv.worm שאני כל הזמן חוטף ב EDONKEY

ובאתי להרוג אותו לתמיד החלטתי לעשות הפסקה עם אידונקי. ואז פתאום ה XP נדפק, לא נתן לי להדליק תאנטיוירוס שלי

כיבה הכל אחרי 10 שניות. מאיפה בא לי ה GAOBOT הזה שעושה בעיה שונה לגמרי מזה שהיה לי ב 98, לא יודע.

לקח לי 8 שעות בכללי מאתמול והיום להחזיר תמחשב לתיפקוד עם כל הקומבינות שלי. כי שניהם גם אם אתה

מפרמט תכונן עליו מערכת ההפעלה הם לא מתים, לא זה שישב לי ב 98 ולא של ה XP. זה הכל קטע של תזמון.

מה שהיה לי ב 98 רושם שורה ב WIN.INI שמפעילה אותו. צריך למחוק אותה ורק אז אפשר להתחל. אם המחשב

קורס וזה קורה הרבה עם הוירוס, אז הוא ישר רושם תשורה ומפעיל תצמו.

עריכה: אני יש לי תאפשרות השלישית כי אני מתקין 2 מערכות הפעלה. ויש כמה צ'אנסים להרוג תוירוס דרך הלא

נגועה. ורק כמה צ'אנסים עד שהוירוס יקלוט שיש עוד מה להדביק. כל מה שלא נושם לא נדבק. ברגע שמפעלים

אז אותם דברים נדבקים.

פורסם
  • מחבר

וואוו... מה שלך יש הרבה יותר מסובך ממה שיש לי...

פורסם

GaoboT שלנו אותו הדבר. פשוט הוא צץ לי משום מקום כשבאתי להרוג וירוס אחר, ובכך שיבש תתוכניות. יענו נשברה

לי הסכין אז באתי להשתמש באקדח והוא לא טעון.

פורסם

תסרוק את הכונן עם נורטון, תרשום לעצמך את כל הקבצים הנגועים שהוא לא הצליח לטפל בהם ותמחק אותם במצב בטוח.

אלו לא קבצי מערכת, הם סתם נקראים בשמות דומים כדי לא לעורר חשד.

פורסם
  • מחבר

אבל הפעלתי את הקובץ הזה והוא באמת משהו שקשור לווינדווס כי יש אותו לחברים שלי על המחשב וגם להם יש נורטון

פורסם

אני רוצה להבין:

יש לך וירוס במחשב שגם אם אתה מפרמט את הדיסק הקשיח הוא לא נמחק.

אני לא חושב שיש כזה וירוס.

אם אתה מוחק את הדיסק הקשיח שום דבר לא שורד,איך לעזאזל הוא יכול להישאר על הדיסק?.

פורסם

לא NICE חחחחחח לא הבנת. רק אם הוא יפרמט תכונן עליו ה OS הוירוס לא מת. אני היתי מפרמט הכל אבל

אצלי למשל על שאר 6 כוננים 100ג'גה של מידע שיקח הרבה זמן לגבות. וחלק חשוב חלק לא, אבל לא שווה לי לפרמט.

לא יודע מה איתו

פורסם

אה,אוקי.

ואני רוצה להבין את זה יש לך שישה כוננים שיחדיו יוצרים נפח של 100 gb ?.

יש לך תמונות של המחשב כי אני בטוח שהוא לא אחד שגרתי.

פורסם

זה קשיח רגיל פשוט כך שברתי אותו ב FDISKי כונן 1 ל OS, שני לשירים, שלישי למשחקים תוכנות, רביעי לדברים

שיורדים חמישי, לאיכסון דברים קבועים, שישי היתי צריך להקצות למישו בבית המישו שם שם תדברים שלו. בדרך כלל

אני מחלק ל 4 כוננים. תמונות אני עוד אעשה

פורסם

os=מערכת הפעלה?.

פורסם

Operating system...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים