עבור לתוכן

שדרוג מפרט קיים, תקציב 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

יש לי מחשב בן 3 שנים, ולמרות שהוא מספק אותי ועונה על הצרכים שלי כרגע, אני רוצה להתקדם ולשדרג למשהו יותר חזק, השימושים העיקריים של המחשב הם צפיית סרטים באיכות 1080p על מסך 42", משחקים ברזולוציות גבוהות וגלישה באינטרנט.

מפרט קיים:

CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5]
Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10
Memory: 2x2GB G.Skill TT PI DDR2 PC2-8500 (1066MHz) PI Edition @5-5-5-15 2.1V
GPU: Gigabyte Radeon HD6950@70
Soundcard: Native Instruments Audio 8 DJ
HDD 1: Hitachi Desktar 7200RPM 500GB
HDD 2: WD Greenpower 7200RPM 500GB
Cooling: Zalman CNPS10X Extreme
PSU: Seasonic X-650 80+ Gold
Case: Antec P182

יש כרטיס מסך חזק, יש ספק כח מצוין, קירור טוב ומארז מצוין. מה שאני צריך זה מעבד חדש, לוח, זכרונות ואולי גם כונן SSD?

חשוב שהלוח יתאים למארז הקיים כי אין לי כוונה להחליף ושיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות, מעבד אני חושב שאלך על i5, עדיף מסדרת K עם מכפלה פתוחה כדי להגיע לאוברקלוק יפה.

התקציב גמיש קצת אך עדיף לא לחרוג, אשמח לשמוע המלצות, תודה!

פורסם
  • מחבר

אפילו לא תגובה אחת?

פורסם

אם בינתיים המחשב מספק אותך, תמתין עם השדרוג. מעבדי ה-ivy bridge החדשים כבר מעבר לפינה.

פורסם
  • מחבר

היי גיל, אתה יכול לתת קצת קווים כלליים על ה-Ivy החדשים? שמעתי עליהם אבל לא יצא לי להתעניין יותר מדי, ידוע מה יהיה טווח המחירים שלהם והאם הם יצאו בגרסאות מכפלה פתוחה ישר כמו ה-Sandy של היום?

ומתי הם אמורים לצאת? תודה :)

פורסם

מיקרוארכיטקטורה חדשה המיוצרת בתהליך ייצור של 22NM (הקטנה של כמעט 30%). בפועל מדובר על תוספת ביצועים וצריכת חשמל נמוכה

יותר (וגם יכולות OC טובות יותר בתקווה), ליבה גרפית חזקה בהרבה ותמיכה מובנית בכל מיני פיצ'רים חדשים (thunderbolt, pci-e3.0 וכולי)

מדברים על הרבע השני של השנה כאשר מעבדים ראשונים עשויים להיות מושקים כבר בסוף אפריל.

פורסם
  • מחבר

מצוין תודה על המידע, אני אחכה למעבדים החדשים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים