עבור לתוכן

מסך כחול המודיע על קריסת דרייבר כל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנטים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי שנקנה לפני כמה ימים (בחיבור PCI). בכל שימוש אינטרנט שאינו טורנט הכל עובד מצויין. כשאני מפעיל תוכנת טורנטים, תוך דקות מתרחשת קריסה - המסך מתעוות לשנייה (כמו שקורה לפעמים כאשר קורס דרייבר התצוגה דווקא), ואז מופיע מסך כחול המודיע על קריסת הדרייבר, אם כי לא ברור דרייבר של מה. כל הדרייברים במחשב מעודכנים, אז כנראה לא זו הבעיה.

למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה עושים?

פורסם

תוכנת הטורנט על הגדרות ברירת מחדל?

פורסם
  • מחבר

אכן כן. בדקתי כמה תוכנות, והבעיה חזרה על עצמה במדוייק.

פורסם

מעקב.

פורסם

א. נסה לבטל UPNP.

ב. הכי עדכני לא בהכרח הכי טוב, תחליף גרסה לדריוורים של כרטיס הרשת שלך.

ג. אם תוכנת ההורדה מוגדרת לתפוס את כל הנפח של הקובץ המורד מראש, הייתי בודק את ההרד דיסק לתקינות.

עריכה:

נזכרתי בעוד מקרה שהיה, נסה להצמיד אל כרטיס הרשת מאוורר שיזרוק עליו אויר, יכול להיות שהוא מתחמם לרמות קצת לא הגיוניות וקורס.

נתקלתי בזה עם כרטיס רשת חיצוני, אבל לך תדע ... אולי הכרטיס קקמייקה ממש ומתחמם מאוד. תבדוק גם את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות, אני אבדוק. בכל מקרה,

1. בדקתי גם דרייברים ישנים יותר לכרטיס הרשת, ללא הועיל.

2. אני בספק שכרטיס הרשת מתחמם ומכך הבעיה, שכן אני יכול לראות במשך שעתיים סדרות בסטרימינג בלי ציוץ.

3. ההארד-דיסק שלי אכן עושה בעיות מסויימות (מתחיל לפעמים לעבוד לאט ולטחון זכרון כשצריך להעביר קבצים), אבל תוכנת הבדיקה לא מוצאת שום דבר.

פורסם

ממ ....

קודם כל תבטל הפעלה אוטומטית מחדש של המחשב כשאתה מקבל שגיאה, כך תוכל לראות בדיוק על איזה קובץ כל העסק קורס.

משם הדרך לגוגל תהיה מהירה, אני מניח שגם תוכל נקודתית לראות את מה שדופק לך את המסכים הכחולים.

פורסם

אממ..לבדוק אותו על מחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות. עכשיו קפצה לי הודעה בווינדוס על תקלה בהארד דיסק, והניתוח של WHOCRASHED מוליך למסקנה לפיה לא סביר שמדובר בבעיית חומרה אך כן ייתכן שמדובר בהארד דיסק פגום. אני אריץ MHDD ונראה מה יצא...

פורסם
  • מחבר

עדכון: כרגע הן תוכנת הבדיקה של סיגייט והן MHDD מוצאות כמויות מסחריות של סקטורים פגומים, הרבה יותר מכפי שניתן למפות מחדש באופן סביר - מה גם שאחרי מיפוי חלקי בדיקה חוזרת העלתה סקטורים פגומים חדשים. בקיצור, כל הסימנים של Head Crash. כנראה אין מנוס מהחלפת הכונן, ואמשיך כבר משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים