עבור לתוכן

seasonic x-660 vs corsair ax650

Featured Replies

פורסם

seasonic x-660 vs corsair ax650

ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold.

יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic.

איזה מבין השניים לרכוש?

פורסם

אף אחד?

מהן הדרישות? מערכת המחשב אליה הם מיועדים?

שני ספקי הכח האלה יקרים להחריד רק בגלל תקן 80+GOLD, החלק הפחות חשוב, זה שפחות צריך לייחס לו חשיבות בשיקול קניית ספק כח.

פורסם

מנסיון אישי, לרוב הספקים של corsair יותר איכותיים ושקטים.

פורסם

^מה מהנסיון האישי שלך גרם לך להבין שספקי קורסייר יותר איכותיים מסיסוניק? איפה נתקלת במקרה שבו החלטת על כך?

פורסם

היו לי בעבר 2 ספקים של ss אחד מרעיש יחסית והשני לא החזיק מעמד זמן רב.. זה לא אומר שהספקים שלהם לא טובים, אולי פשוט מזל רע.. בכל אופן מאז אני עם corsair שלפי דעתי עושה עבודה יותר שקטה. מה שגם ספקים של corsiar בד"כ מגיעים עם מאוורר 14cm (תלוי בדגם כמובן).

פורסם

היו לי בעבר 2 ספקים של ss אחד מרעיש יחסית והשני לא החזיק מעמד זמן רב.. זה לא אומר שהספקים שלהם לא טובים, אולי פשוט מזל רע.. בכל אופן מאז אני עם corsair שלפי דעתי עושה עבודה יותר שקטה. מה שגם ספקים של corsiar בד"כ מגיעים עם מאוורר 14cm (תלוי בדגם כמובן).

תעזוב מה היה לך, הוא מדבר פה על הסדרה הכי טובה של סיסוניק \ קורסייר שזה כמה רמות מעל. המאוורר שיש בספקי כח האלה זה ה TOP OF THE LINE של המאווררים בספקי כח.

:kopfpatsch:

בגלל שהסדרת AX של קורסייר זה יענו הגולד שלהם, זה בעצם SEASONIC עם כבלים של קורסייר, כבר דובר על זה בפורום...

מה שכן הכבלים שקורסייר נותנים יותר מוצלחים בהרבה משל סיסוניק ותכלס זה ההבדל המשמעותי היחיד.

נדמה לי ששניהם באים עם אחריות דומה (5-7 שנים) שזה המון.

אאל"ט הסיסוניק עולה פחות מהקורסייר, אם ההפרש במחיר הוא 100 לך על הקורסייר, אם זה יותר כבר עדיף סיסוניק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים