עבור לתוכן

מתקשה למצוא עבודה כמתכנת

Featured Replies

פורסם

בתור מתכנת עם כמה שנות ניסיון, עם יחסי אנוש טובים ועם ציפיות שכר שהן לא מוגזמות..

אני עדיין מתקשה למצוא עבודה.

אני בטוח שיש פה עוד כמה אנשים שמתקשים, השוק מיטלטל כל הזמן ולא ברור לאן הוא הולך..

מה הייתם ממליצים לי? כבר עברתי כמה מקומות עם קורות החיים שלי ואני מרגיש שלא מתייחסים אליי ברצינות.. אני לבד בזה?

פורסם

"עם יחסי אנוש טובים" לא רשמת את זה בקורות חיים נכון? ::)

אם קורות החיים מביאים אותך לראיונות עבודה סימן שהבעיה לא שם. תראה אם אתה מיושר קו עם מה שקיים בשוק. וכמובן אין מנוס מלהתפשר קצת להתחלה.

תעשה קצת חיפוש בפורום "עבודה בהייטק" בתפוז.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תשמע, כל התהליך הזה של חיפוש עבודה הוא לא קל לאף אחד. זה מירוץ ואתה צריך להתנהל בו באופן אסטרטגי, אחרת זה לא יעבוד. קראתי מאמר ברשת שמדבר על כך שהחיפוש אחר עבודה חדשה הוא פשוט מאוד התעסקות שוטפת ולא רק איזו משימה חד פעמית... תקרא אותו, נראה לי שיש שם כמה עצות שיוכלו לעזור לך.

פורסם

עצור.

ודא שיש להסבר טוב למה עזבת את משרתך הקודמת.

ודא שאתה יכול לשרטט תוך 4 דקות TLD של כל פרוייקט שעבדת עליו.

ודא שאתה יכול לשרטט SSD של כל רכיב קוד שאתה כתבת ולהסביר את ההחלטות העיצוביות של ה TLD.

עבור על מבני נתונים ואלגוריתמים.

קרא ספר בשפה העיקרית שלך.

קרא ספר ב DESIGN PATTERNS.

בנה תוכנות כמו מנהל משימות. דיבאגר,צ'ט.

עכשיו אתה יכול ללכת לראיון.

פורסם

לא הייתי פוסל לפנות ליעוץ מקצועי.

נתקלתי בלא מעט מקרים שבהם הכנה מקצועית לראיונות עבודה,

עוזרת להבין מהן נק' בעייתיות, לשפר אותן ולסייע במציאת עבודה.

אפילו נתקלתי במקרה ששכתוב מקצועי של קורות חיים גם נתן תוצאות

(אגב במקרה הזה קו"ח מקורי היה לא רע).

פשוט לפעמים צד ג' מקצועי יוכל לראות דברים שאתה לא שם לב.

בהצלחה!

פורסם

השוק מוצף?

פורסם

יש לי שאלה , באיזה שפה אתה מפתח ? אולי פה הבעיה שלך.

אם התשובה היא .net או java , אולי כדאי לך להתרחב לתחום קצת פחות פופולארי (הכוונה שלא כל בוגר צבא ותואר למדו)? (ובאמת לא חסרים כאלו) שהדרישה בהן גבוהה?

(אני מקבל אבל לפחות פניה בשבוע בלינקד אין שמציעה לי עבודה אטרטקטיבית במקום X או Y על סמך התחום שאני מפתח בו)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים