עבור לתוכן

המלצה לרמקולים לחדר קולנוע ביתי ב~800-900 ש"ח. רצפתיים או 5.1

Featured Replies

פורסם

בשביל זה הצעתי לך את המערכת הסטליטית. החיסרון שלה יהיה במוסיקה כמובן ותצטרך להעלות את התקציב בשביל מערכת כזו שפויה.

ברור שהמדפיים יהיו טובים יותר, אבל בשביל להשלים למערכת מלאה (קדמיים, אחוריים, סנטר, באס) תצטרך לשלם יותר (כמו בביקורת שהפניתי אותך קודם על ה KEF).

רמקולים מדפיים כשמם הם - מיועדים להתקנה על מדף (או מתקנים "מיוחדים" שמרימים אותם מהריצפה).

בכל מקרה, אל תשים כסף לפני שאתה שומע. כל אחד והעדפותיו.

• תגובות 36
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מוזיקה פרופר אני שומע באוזניות...

בחדר הקולנוע עיקר המוזיקה היא של הופעות חיות ב-HD עם אודיו DTS בד"כ.

אחזור מהמילואים ואעשה סיבוב לשמוע (אם כי אני מניח שבחנות זה לא ישמע בדיוק כמו אצלי בחדר בגלל האקוסטיקה).

יש לי בינתיים 2-3 דגמים מדפיים להאזין להם ואת סט הסטליטים שנתת בהתחלה. עוד סטליטים מומלצים בסביבות ה~1000 ש"ח?

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

לא ראיתי מומלצים בתחום הזה.

מה שאתה יכול להוסיף לסקירה שלך זה מקרן קול שאמור לעבוד די טוב בסביבה המדוברת, אבל שוב ב 1000 ש"ח יהיה קשה להשיג משהו טוב.

פורסם
  • מחבר

^

התעניינתי בזמנו במקרן קול כי זה נראה לי פתרון אלגנטי, חסכוני במקום ועם מעט חוטים/התעסקות אבל אני באמת מבין בזה עוד פחות מברמקולים (שמראש גם זה לא הרבה).

לחדר ולשימושים שציינתי עד כה, מה יהיה מקרן קול סביר-עד-טוב?

מה היתרונות-חסרונות שלו מול מה שהעלנו עד כה?

תודה שוב על כל העזרה!

פורסם

לא מכיר את הזולים, והטובים יקרים. תתייעץ בחנות.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי מחבר זוג רצפתיים גדולים למדי מדגם wharfedale-valdus-400

http://www.superfi.co.uk/P-4185-discontinued-wharfedale-valdus-400-speakers.aspx

צריך לבדוק אם הם תקינים - פשוט אחבר אותם למגבר שיש לי (גם ישן מאוד - רשמתי את הדגם לפני עמוד או שניים) ונראה איך הם נשמעים...

100000135_1_.jpg

פורסם

JBL SCS200.5

CANTON MOVIE 60

YAMAHA NSP280

הייתי שוקל גם את אלו בתקציב הנוכחי, מה שבטוח לא הייתי רוכש לפני שהייתי שומע !

רק אתה תדע איזה מן הרמקולים אתה אוהב ולא אנחנו ע"פ ההמלצות.

אם אתה שואל אותי ?

ה-Morel שהומלצו לך בהתחלה יתנו את התפוקה הטובה ביותר במוזיקה [הופעות לייב וכו'..] מבין הסטים הסטליטים.

לדעתי אתה לא צריך גם יותר מזה לחדר 3X3. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים