עבור לתוכן

ממיר עידן פלוס בעיה בקליטה במרכז חולון

Featured Replies

פורסם

היי

מעוניין לשאול לגבי ממירים של עידן פלוס. אני גר במרכז חולון, חיברתי ממיר מתוצרת יונדאי ולא היתה קליטה. קיבלתי הודעת no signal . הממיר עובד טוב מאוד בדירה אחרת כך שאני יודע שהוא תקין. השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הממירים השונים מבחינת יכולת האנטנה שלהם לקלוט. איזה ממיר מומלץ והאם קיים מגבר לאנטנה. אם כן, האם כזה מגבר עוזר בכלל.

תודה אופיר

פורסם

בנוסף לכך מישהו יודע האם ומתי יהיה רדיו בעידן +?

פורסם

שלום לך

יש לי ממיר של אינובה - בגדול ניסיתי מספר אנונטנות ללא הצלחה - עד שחיברתי אנטנה פנימית עם מגבר (בסביבות 80 שח - רק מכוער מאוד - ואני נשוי - אז זה מהווה בעיה...)

http://www.ronix.co.il/Product.asp?Pid=eu673e&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

אאל"ט כבר יש ערוצי רדיו בעידן+ (אני די בטוח שראיתי) - למרות שאני לא מבין מה ההגיון בלשמוע רדיו דרך הטלויזיה...

+

מתוך ה-FAQ של עידן+:

ב-6 פברואר 2011 התקבלה החלטת ממשלה להרחיב את המערך הנוכחי של עידן+ (החלטה מס’ 2832), כך שבאמצעות המערך יופצו ערוצי רדיו. לשם כך נדרש לבצע תיקונים בחקיקה ובימים אלה מתבצעת עבודת מטה בעניין. הרשות השנייה ערוכה טכנולוגית להוספתם של ערוצי רדיו למערך עידן+ואם אכן יוסדרו תיקוני החקיקה הנדרשים להרחבת המערך כאמור, תפעל הרשות השנייה בהתאם.את ערוצי הרדיו שייתוספו למערך, אם ייתוספו כאמור, ניתן יהיה לקלוט בממיר הקיים ולא יהיה צורך ברכישה של ממיר חדש.

בע"ה אני הולך להתנתק מהוט - מבחינתי חיסכון של בסביבות 250 שח לחודש זה משמעותי (בחשבון שנתי 3000 שח...) - המה גם שלי ולאשתי כמעט שאין זמן לראות שידורי טלוויזיה - לילדים קניתי כמה DVD של תוכן לילדים וזה די בסדר - אני אנסה את זה במשך כחודש - ואז אני אעיף את הוט (אין לי צורך גם בטלפון - בקושי משתמש בו). מה שאני הול להשאיר זה אינטנט בלבד ואם הם יעשו לי קונצים אני מעיף אותם לגמרי - יש לי מעט מאוד סבלנות לשטויות של ספקי תקשורת.

פורסם

אם תנסה לשמוע ערוצי רדיו, אתה תשמע?

כי לי זה נראה כאילו הוא משמיע רק תחנה אחת או סתם מוזיקת רקע.

פורסם

אם יש עדיין על גג הבית שלך אנטנת טלוויזיה ישנה כדאי להתחבר אליה.

נדרש רק לכוון אותה לכיוון של מוקד שידור קרוב אליך (אפשר לברר בעידן +)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים