עבור לתוכן

כרטיס טלוויזיה בשביל לראות שידור חיי ישירות ממיר של YES

Featured Replies

פורסם

אני צריך כרטיס טלוויזיה בשביל לקבל את התמונה של הממיר על מסך המחשב בשידור חיי בלי דילי

אחרי שעשיתי את כול זה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526247.0

אני צריך את הכרטיס בשביל שהלדים בתאורה האחורית של הטלוויזיה יקבלו את התמונה שהממיר משדר

אפשר לראות עם כרטיס טלוויזיה בשידור חיי על המסך ? בלי דילי ?

אם כן , איזה כרטיס טלוויזיה יעשה את העבודה ? (עדיפות למשהוא שמתחבר דרך USB ... משהוא פשוט )

חיפשתי קצת ומצאתי את זה

http://www.tms.co.il/product/8813

העניין זה אם הוא יכול להראות שידור חיי של מממיר... ? מישהוא יודע ?

תודה

- לא ראיתי שום פורום שמתאים 100% לנושא ... :nixweiss:אם הנושא לא קשור לפורום כרטיסי מסך אז תעבירו את זה לפורום מתאים... תודה

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

זה באמת שטויות ... אני בטוח שמישהוא יודע לענות על השאלה הזאת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה לא עונים

אני יודע שהכרטיס יודע לקבל וידאו מהממיר ולהקליט אותו

אני שואל אם הוא מסוגל להראות אותו על כול המסך (למתוח את התמונה ) בשידור חיי (לא לראות אחרי שסיימתי להקליט אלה בזמן אמת )

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

מה התקציב בערך? בעיקרון כדי לא לפגוע באיכות של השידור צריך לקנות כרטיס לכידה HDMI וזה טיפה יקר, לא רציני.

אם אתה משתמש רק בקומפוזיט אז תקנה כל כרטיס שבא לך, לא חושב שמישהו פה יכול להמליץ על כרטיס מסויים על סמך האיכות, לא חושב שיש פה מישהו שיש לו נסיון עם עשרות כרטיסים ויודע באמת מה איכותי.

מה המפרט של המחשב גם? בעיקרון תמיד כדאי שיהיה ציפ' קידוד על הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה קיים בכל כרטיסים הUSB (בזה שהבאת בלינק שלך זה לא קיים)

במידה וציפ' כזה לא קיים הכל נופל על המעבד אז חשוב שיהיה מעבד סביר.

זהו בערך... לסיכום, קח מה שבא לך, לא תמצא כאן המלצה חד משמעית לדעתי.

פורסם
  • מחבר

המפרט נמצא בצד

המעבד יותר ממספיק בשביל זה (I5 2500K)

אני לא צריך איכות

אני רק צריך שזה יוצג בזמן אמת על המסך בשביל שתוכנה אחרת תדע איזה צבעים הממיר מציג ותשלח ללדייים שנמצאים מאחורי הטלוויזיה את הצבעים הרצויים

איכות ממש לא משנה לי

אני רק רוצה שזה יציג לי תמונה על כול המסך של המחשב בזמן אמת (לא להקליט ולראות אחר כך, בזמן, באותו זמן שזה מופיעה בטלווייזיה )

לפי מה שהבנתי מהמוכר, הכרטיס שהבאתי בקישור לא מסוגל להצגיד בשידור חיי .... אז אם אתה יודע על אחד שכן :smile1:

תודה

פורסם

יש לי כרטיס בסגנון והוא מסוגל להציג בשידור חי (easycap) ולדעתי גם הכרטיס בקישור מסוגל אבל יכול להיות גם שלא.

הבעיה האחרת היא שאתה צריך כרטיס שיודע להתממשק עם התוכנה שלך... easycap לא מוכן לעבוד עם כל תוכנה.. עבד לי בסדר עם VLC

עוד כרטיס שיש לי זה hauppauge 150MCE, גם יכול להציג שידור חי.

אבל תמיד יהיה דיליי כלשהוא מעולם לא ניסיתי למדוד בדיוק מהו, יכול להיות שהוא יהיה זניח ואז לא תיהיה לך בעיה.

פורסם
  • מחבר

התוכנה שלי עושה ממוצא של הצבעים שנמצאים על המסך

כול עוד התמונה שהכרטיס טלוויזיה יציג על המסך תיהיה במסך מלא לא מאמין שאמורה להיות בעיה

כי התוכנות לא מתנגשות

אחת מציגה ואחת בודקת ממוצא צבעים , אין קשר ישיר ....

אבל

שנתי לב שבמשחקים או דברים כבדים יותר (בצפייה בסרטים באנטרנט או במדיה פלייר לא הייתה בעיה ) התוכנה מפסיקה לתפקד , וכול הלדים נכבאים עד שיוצאים מהמשחק (ב BF3 זה קורה לדוגמה )

מה דעתך ?

אפשר לקבל קישור לכרטיס טלוויזיה שנראה לך יספיק בשבילי ?

פורסם

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-tvcard&orderby=price

יש לך שם כמה easycap, תבחר אחד.

יש לי כזה והוא עובד עם VLC, שידור ישיר, לגבי דיליי אני לא יודע בדיוק אבל גם אם יש אז נמוך,

לפי מה שאתה אומר הוא אמור להספיק לך.

לגבי התקיעה.. לא יודע, לא מכיר את התוכנה הזו, נסה להפעיל אותה על ליבה בודדת, תגדיר affinity בtask manager, תבחר ליבה מהאחרונות, שיש פחות סיכוי שהמשחק ישתמש בהן, אולי יעזור.

פורסם
  • מחבר

יש חנויות מאזור חדרה שמוכרות אותו ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא שום כרטיס טלוויזיה שם שניתן לקנות אותו באזור חדרה ...

כרטיסים אחרים אמורים לעבוד לא? לא אמורה להיות בעיה לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים