פורסם 2012 במרץ 1013 שנים מזה תקופה ארוכה שאני מחפש חנויות (בארץ, בחו"ל)חיפוש בגוגל אחר חנויות בחו"ל נותן עשרות חנויותלעומת זאת חיפוש בארץ נותן עשרות תוצאות של דפי זהב וחבריו שהם פשוט לא רלוונטיותחשבתי שכדאי לכולנו לרכז את כל המקורות במקום אחדאני אתחיל ואני מקווה שתהיה זרימהsparkfun - חנות אמריקאית, עושה משלוחים לארץמהתנסות שלי, אמינים ומהירים.מגוון רחב מאודקצת יקר לעומת איביי אבל מבחנתי לשלם עוד קצת דולרים בשביל שירות ואמינות זה שווהservocity - לא הזמנתי מהחנות הזאת אבל בן דוד מארה"ב כןפתרונות למנועים ועודממש שהבנתי הם עושים משלוחים לארץהבנתי שהם אמינים וטוביםmcmaster - פחות אלקטרוניקה אבל יותר ציוד משליםגלגלי שיניים, מיסביים, וכ'ו....מגוון עצום של מוצריםלא התנסתי וגם המחירים עושים קצת רושם של יקריםאבל "שאבתי" הרבה השראה משם...תורכם ;D אגב, מישהו מכיר חנות ישראלית באזור נתניה?
פורסם 2012 במרץ 1013 שנים אוסיף עוד כמה:Dan Electronics - חנות ישראלית - משווקת של Sparkfun.4Project - עוד חנות ישראלית גם כן משווקת של Sparkfun.אריהב - חנות רכיבים בארץ, בעלת הרבה מאוד רכיבים ומנוע חיפוש (די גרוע אבל לפחות יש חיפוש).Tayda Electronics - חנות רכיבים מחו"ל עם רכיבים פופולרים, זולה מאוד ומשלוח זול מאוד ומהיר מאוד לארץ.וכמובן eBay.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים הבעיה האמיתי עם servocity היא המשלוחים לארץ.גלגל שיניים לסרבו שמחירו 6 דולר + משלוח 40$...יש להם דברים מצויינים אבל זו בעיה...
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים www.pololu.com רכיבי רובוטיקה ואלקטרוניקה www.hobbyking.com מנועי סרוו, משדרים/מקלטים www.smallparts.com כמו ה-mcmaster, גם כל מיני חלקים www.eBay.com כל השאר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.