פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים אז ככה יש לי 2 מחשביםהמחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבציםהמחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיהאבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשוןאני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השניבזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוףזאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו"וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריעיש אפשרות?בתודה מראש, רועי
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים אני אשמש לך כמילון Vatos-Locos-Norton.תשמע גבר, X חבר שלי, אל תתחשבן איתו = Trusted Zone בשפת הנורטון.תיכנס בהגדרות הפיירוול להגדרת ה-Trusted Zone, תוסיף שם את הכתובת של המחשב השני ברשת. אם זאת כתובת קבועה אתה יכול להוסיף אותה בלבד, ואם זאתי כתובת משתנה, אתה יכול להוסיף טווח כתובות.אחרי זה, הנורטון לא צריך יותר לעשות בעיות.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אגב, אם זה כתובת משתנה (דינמית - מקבלת כתובת IP ממחשב הICS), אני ממליץ להפעיל את netbios, כך שתוכל להיות תקשורת בין המחשבים לפי שם ולא רק לפי כתובת IP. במצב הזה, ב Trusted Zone, אתה יכול לרשום את שם המחשב השני במקום כתובת הIP (למשל לקבוע את שם המחשב השני בתור home2 או משהו דומה). הfirewall יידע לאיזו כתובת IP הכוונה ולא יהיה צורך לפתוח טווח כתובות רק בשביל לחבר מחשב אחד או שניים (יותר מאובטח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.