עבור לתוכן

בחירת נתב חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n.

האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?

פורסם

אכן זה ראוטר בתקן G,הראוטר לא הכי חדיש אבל האם יש סיבה מיוחדת להחליף אם זה עובד והכל תקין מה הסיבה להחלפה?

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב נייד וטלפון שמשתמשים ב תקן N, האם יש באמת הבדל מורגש?

פורסם

אם אתה לא מעביר קבצים מטופים בין החשבים וא אין לך כרגע בעיות של קליטה מבחינת מרחק שהבית גדל ותקן G לא מספק או משהו כזה אני לא רואה סיבה להחליפו כרגע

פורסם
  • מחבר

האמת שיש לי בעיות קליטה. אומן הבית לא גדול במיוחד אבל הבניין הוא בניין בלוקים (בטון מלא) מהבניינים הישנים.

אני לא יודע אם נתב חדש יכול לפתור את הבעיה. חוץ מזה הנתב נמצא ממש לידי האם זה יכול לפגוע בבריאות? איפה המקום הכי טוב למקם נתב?

פורסם

ראוטרים של בזק ידועים בקטע של קליטה בעייתית אז לא בטוח שתקן N יואיל למרות שהשידור שלו אמור לכסות טווח רחב יותר,בבזק כמובן יציעו לך לקנות מכשיר נוסף מהם בשם רפיטר שזה בעצם מגדיל טווח שידור המכשיר עצמו זה אחלה של דבר אבל אני ממליץ עליו לאנשים שיש להם בתים של כמה מפלסים וכ'ו.

אצלי יש ראוטר םפרטי של אדימקס בתקן N מחובר למודם בזק נותן לי קליטה מצויינת בית 3 חדרים,חלק מהקירות ביטון,אבל גם אני יוצא מהבית לחדר המדרגות וסוגר אחרי דלת פלדלת יש לי קליטה,הדגם אגב של הראוטר הוא ישן: BR6424N

לגבי שאלת הבריאות זה כבר מעבר לתחום שלי אבל אני אגיד חלך מה אני עושה אני מדליק את הWIFI רק כשצריך אותו רוב הזמן הוא מכבה ואז בעצם אין שידור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים