פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים עכשיו שאני חושב על זה, זה יכול להיות משתלם לקנות דברים בשביל אנשים אחרים. תמיד זה משתלם - אתה גובה כסף על מחיר המוצר + משלוח + עמלות המרה וכו' + כמה שקלים ליתר ביטחון ככה אתה צובר גם מוניטין וגם כסף
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים אני ישמח אם מישהו יביא לי עמוד קניה לבטריות של דורסל מסוג AA בארץ זה עולה 3.2 בחבילה של 12 אני ישמח למשהו יותר זול לא אכפת לי גם לקנות כמות (מקסימום 30)אפשר גם לא דרך איבי אלא מאתר אמין אחר
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים אני צריך את זה לאוזניות שלוקחות הרבה מאוד בטריות ככה שאני צריך בטריות חזקותלהגיד לך את האמת ניסיתי בינתיים שלוש סוגי בטריות1.בטריות נטענות של GP שלא עבדו טוב 2.בטריות של טלפונקן שעבדו מצוין אבל אני לא מוצא אותם לא בארץ ולא בחול3.בטריות של דורסל שעבדו מעולהאם יש לכם הצעות לבטריות אחרות שיעבדו לא פחות טוב מדורסל אתם מוזמנים להציע
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים אה שמתי לב שלא רשמתיהסוללות הנטענות של GP שלא עבדו לי כמו שצריך היו הריסיקו+
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים הגיוני, אין להם קיבולת מרשימה.אם המכשיר הוא זולל סוללות רציני - זו בעיה, כי מצד אחד רק אלקליין יחזיק באמת מספיק זמן (לא נטענות), אבל מצד שני הן לא נטענות, אז תצטרך כל פעם לקנות עוד.תנסה אולי Sanyo Eneloop נטענות.
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים זה לא ממש קשור לפה אז פתחתי את זה בפורום יותר מתאים אני ישמח שמי שמבין בתחום יענה לי שם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539594.new#new
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים אני לא יקנה בטריות נטענות במחיר יחסית יקר ואז יגלה שהם לא עובדות אני צריך בטריות שבטוח יעבדודרך אגב בטריות לא נטענות של אנרגיזר יעבדו?
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים תחפש, דילים תמיד יש.תזכור לא להזמין מוצרים לא כ"כ עמידים (תוקף קצר, צריכים קירור - למשל שוקולדים מסויימים).יש הגבלה של יבוא של מוצרי מזון לארץ.
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים אני מחפש סט מברגים איכותי. (מברגי כוכב ועוד שלל ברגים שונים ומשונים.)רצוי שיהיה מברג איכותי וחזק עם מנוף מספיק גדול. (רצוי מברג עם ברגים נשלפים)בנוסף מחפש סט כלים לטיפול באופניים.מישהו יכול להמליץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.