עבור לתוכן

הוט והוט נט -100 מגה-הורדה מתחילה מהר ואז נעשית לאט

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה

אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה

התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין

עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד

וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה

מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה

עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר :pissed:

פורסם

אולי צירפו עוד לקוחות לשרת של הseed box ונהיה עומס

פורסם

לאאא ניסיתי גם משרת אחר

פורסם

גם אם מאיץ הורדות שאני מוריד סרט מיוטוב זה מתחיל מהר ואז נהיה לאט ואם אני עושה פאוז ואז חוזר להוריד זה שוב מתחיל מהר

ומהמקום שהורדתי כמעט הכל זה כל הזמן לאט -אפילו לא מתחיל מהר -אני מוריד ב1.3 מגה לשנייה במקום ב12

אני בטוח שזה איזה הגבלה כשהי שהם עושים לי מי הוטנט או הוט

פורסם

התנהגות הגיונית מאוד.יש כנראה מעצב תעבורה באחד הצדדים. בהתחלה כשהשתמש יבדוק את ההורדה הוא יחשוב שהכל בסדר ויעשה משהו אחר בזמן שהיא תרד ואחרי כמה דקות מורידים לו את הקצב כדי לתת את רוחב הפס למשתמשים אחרים...

עיצוב תעבורה קלאסי וגם נכון.הורדות גדולות צריכות תמיד לקבל עדיפות נמוכה.

לא הבנתי מי הספק אבל אם זה014 במסלול גיימר זה נשמע הגיוני כי גיימר זה לא רק תעדוף אלה גם עיצוב תעבורה.

פורסם

הוא בהוטנט

פורסם

הוא בהוטנט

:kopfpatsch: אופס . כתבתי את זה בטלפון בשעה מאוחרת ועכשיו שמתי לב שזה היה בנושא.

עדיין אני לא חושב שטעיתי . מה שמתואר בשירשור זה עיצוב תעבורה . לפי דעתי זה עיצוב תעבורה מהסוג ה"טוב" כי ירידה ל 1.5MBps או 12mbps יאפשר לרוב streaming גם באיכות HD (אולי לא FHD תלוי בCODEC ) .

בהוט יש את העניין שהlast mile שלהם הוא חיבור שאנשים מתחלקים בו אז הם לא יכולים להרשות לעצמם שמישהו ישטלת על כל רוחב הפס בלי קשר למהירות שהוא משלם. הbonding של 4 ערוצים זה 150mbps ומספיק שני משתמשים ב100mbps על אותו ערוץ שיסתמו אותו לגמרי. עדיין צריך גם לקחת בחשבון כמה ערוצים הם משתמשים סך הכל לאינטרנט . אם זה 48 ערוצי downlink (שליש בערך מהסך הכל) זה 1824mbps שמספיק לכ18 משתמשי 100 מגה אבל רצוי שיתמשו בbonding של 8 (300mbps )ערוצים ולא 4 (150mbps).

פורסם

אם מה שאתה כותב זה נכון אז איך זה שמאתר בדיקה של בזק בין לאומי אני מוריד קובץ ב 13 מגה לשנייה באופן קבוע ? זה לא תופס את אותו רוחב פס כמו משרתים בחו"ל ?

פורסם

אני לא מצליח להבין, אם אין להם את הכלים לתת מהירויות גבוהות, שלא יקחו על זה כסף ואז יסננו אותך =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים