עבור לתוכן

[קניית מחשב] קניית נייד עד 4000 ש"ח לטובת שימושים מגוונים

Featured Replies

פורסם

מחפש לקנות מחשב נייד:

מחיר: 3000-4000 ש"ח.

מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים).

גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי).

משקל: לא משנה.

סוללה: לא משנה.

כונן קשיח: לפחות 500G.

חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב.

עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad).

תודה.

פורסם

אני כחובב דל אמליץ לך על המחשב הבא:

http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2350m.htm

מסך 15", 750GB דיסק קשיח, אחריות 3 שנים בבית הלקוח כולל יציאת HDMI.

רשמת עבודה משרדית וצפייה בסרטים, במחשב הנ"ל המסך הוא מסך מט הצבעים נראים פחות טוב מאשר במסך מבריק אך אין השתקפויות כך שאם אתה עובד במשרד עם הרבה אור הוא מאוד נוח.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

נראה שלנייד הזה יש מקלדת סטנדרטית של ניידים, וזה פחות מה שאני מחפש. אני מחפש מקלדת כמה שיותר קרובה למקלדת של נייחים.

פורסם

דומה מאיזו בחינה? פריסת המקשים או סוג מקש?

פורסם
  • מחבר

פריסת המקשים. אני אוהב את המקשים במקומם המקורי.

פורסם

הבעיה היא שמקלדות, גם שולחניות, מתרחקות יותר מהסטנדרט המקורי ויש לא מעט פריסות שונות.

תן קישור או תעלה תמונה של מה זה לדעתך פריסת מקשים סטנדרטית, וננסה למצוא משהו קרוב. :)

פורסם
  • מחבר

מקלדת qwerty רגילה, כשהNumpad מיותר. אני מעדיף שהמקלדת תשאר כמה שיותר בצורה הזו, וכמה שפחות דחוסה במקשים.

j9zR9u93yaqB25xxqJEaH2PRy.gif

פורסם

אני מבין ומזדהה איתך, ולצערי המצב בהקשר זה בשוק הניידים לא טוב, וגם לא משתפר.

כבר כמה שנים שמקלדות בפריסה הזו היו נחלתם של מחשבים עסקיים בודדים כמו DELL Latitude וLenovo Thinkpad.

DELL ויתרו על זה אחרי סדרת הNehalem שלהם. הדגמים החדשים (SandyBridge) כבר מגיעים על פריסה שונה.

Lenovo בסדרת הNehalem עשו שינוי בכך שהגדילו את הDelete על חשבון הInsert שהוזז, אך חוץ מזה הפריסה נשמרה, כך שזה עוד איכשהו בסדר למי שאוהב את הפריסה הזו. כרגע, סדרות הThinkpad T/X/W של לנובו הן היחידות שאני מכיר עם פריסה סטנדרטית שכזו, וממה שראיתי גם זה הולך להיעלם בדור הבא של מחשבי Ivy Bridge שצפויים לראות אוויר בקרוב.

כך שכרגע הדרך היחידה בשבילך לתפוס מחשב נייד עם מקלדת כרצונך זה איזה T420/T520 כלשהו (וזה כנראה יחייב חריגה מסוימת מהתקציב). לחילופין, תצטרך להתאים את עצמך למצב בשוק או להשתמש במקלדת שולחנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים