עבור לתוכן

מחפש כמה יישומים בעברית של חלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של המערכת הזו

Featured Replies

פורסם

אני מחפש שני יישומים בעברית לחלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של חלונות 3.11 שמופעלת ע"י Dosbox, אותה הורדתי מהאתר מסע אל העבר.

היישומים הם: כרטסת Card File ומקליט המאקרו Recorder.

עד כה, מצאתי דרך ת'רד כלשהו בפורום (ובעקבותיו דרך חיפוש בגוגל), את Cardfile.exe באנגלית, אך אני רוצה את שני היישומים הללו בעברית, כיוון שביישומים האלו באנגלית, אין תמיכה בכיוון הכתיבה מימין לשמאל, וכך כל הטקסט בעברית בקבצים שיצרתי בעבר עם יישומים אלו כאשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, רשום משמאל לימין ולא מימין לשמאל.

איפה אני מוצא אותם?

פרסמתי את דיון לפני כן בפורום מסע אל העבר, אך עד עתה לא קיבלתי שם תשובה, ואני חושב שפה יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהוא שיודע.

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי?

פורסם

בדיוק מאותה סיבה שאלו דברים שלא בדיוק קל למצוא היום.

מה בדיוק אתה רוצה להציג בהדמייה הזאת?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בחבילת דוסבוקס+חלונות 3.11, להפעלת משחקי חלונות 3.11 שאינם עובדים עם חלונות 7 (למשל משחקליק או איך שקוראים לו באנגלית Klik & Play, שהעברית שלו מוצגת שג'יבריש בחלונות 7 ו-XP), וגם להפעלת יישומי חלונות 3.11 בשביל לצפות בקבצים שיצרתי בתקופה אשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, כאשר הייתי קטן, אשר אינם נקראים ביישומים של חלונות 7.

עדכון: לא משנה. פתרתי את הבעייה כבר בעצמי: חפשתי בגוגל "Windows 3.11 Applications" (בעברית לא היה לי כל סיכוי), ומצאתי ערכה דומה של דוסבוקס+חלונות 3.11 באנגלית, והורדתי.

אח"כ העתקתי מהערכה באנגלית את שני היישומים שרציתי לערכה העברית, והתברר לי כי על אף שהם אינם בשפה האנגלית, ניתן להציג בהם את הטקסט בקבצים שלהם מימין לשמאל, ואת זה בדיוק רציתי.

בנוסף, התברר לי כי הצירוף המקשים Ctrl+Shift להחלפת כיוון הכתיבה, היה קיים כבר בתקופת חלונות 3.11 (צירוף המקשים עבד בשני היישומים למרות גילה של חלונות 3.11), דבר שכלל לא ידעתי עליו מקודם (חשבתי שצירוף המקשים הזה הופיע לראשונה בחלונות 95, שכן הממשק של מערכת חלונות עד 7 כולל, מבוססת עליה).

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים