עבור לתוכן

בעיית איטיות מהירות לאחר שידרוג 15M של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום , לפני 3 ימים שידרגתי מ10M ל15M של בזק , ובזק בינלאומי יש לי נתב TNN-SIEMENS SL2-141 . לאחר השידרוג אני חווה איטיות גדולה באינטרנט עשיתי בדיקת מהירות וזה לא עובר את הרף של 3M. השאלה שלי היא האם הבעייה היא בנתב כי האמת ראיתי פה תגובות על הנתב הנ"ל שהוא ממש גרוע, ואם כן איזה נתב מומלץ לי לקחת למהירות של 15M ? דרך אגב יש לי מחשב אחד בבית.

פורסם

כנס לראוטר 10.0.0.138

לך לstatus

מצד שמאל לחץ על dsl line

תעלה תצלום מסך

פורסם

לדעתי המודם שלך ישן מדי.

אם יש לך מחשב אחד בבית, תוכל להסתפק במודם שהם נותנים בחינם.

פורסם

הסימנס ראוטר מעולה יש לי אותו 4 שנים ורק כי עברתי מ15 ל20 הייתי חייב להחליף אותו,עדיין משמש אצלי כאקסס פוינט.

פורסם

קודם כל תמצא איפה הבעיה ואל תצא בהצהרות גדולות. אין צורך להכנס לפניקה על כלום :xyxthumbs:

פורסם

היי,

לפי התיאור שלך יש לך באמת בעיה מהירות...

ממליץ לך לעשות את הדברים הבאים,

תבדוק קודם כל מהירות עם כבל רשת שמחובר ישירות ותכבה את שאר המחשבים בבית - אם לא תקין - תנסה מחשב אחר - אם גם לא תקין, תכניס ביוזר 1@ ותבדוק מה המהירות שאתה מקבל מהתשתית, במידה ולא תקין - תפנה לתשתית, במידה ותקין תכניס בחזרה את היוזר שלך ותבדוק על כמה מוגדר הQOS שלך, במהירות של 15MB הוא אמור להיות מוגדר על 800 או 1000 בהורדה וunlimited בהעלאה,

בהצלחה :)

פורסם

תעשה את הצעדים הללו בדיוק במידה והיוזר@1 נותן לך בדיקה תקינה באתר בזק אז הבעיה מגיעה מכיוון הספק כנירא.

פורסם
  • מחבר

הבאתי מבזק סטור מודם אחר D-link N 2760 U ובדקתי שוב מהירות והפעם קיבלתי 15M ומהירות העלאה של 749KB נראה לי שזה בסדר עכשיו מה אתם חושבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים