עבור לתוכן

עזרה||core 2 duo

Featured Replies

פורסם

אז ככה המחשב שלי הלך לפני שנתיים כי שיחקתי קצת עם הביוס בכוונה רציתי שהוא ילך לפני כמה ימים גילו לי שיש כפתור שמאפס את הביוס אז הוא חזר לחיים

בכל מקרה.. יש לי פה core 2 duo e4500 הוא די ישן ואי אפשר להריץ עליו יותר מדי. מכוון שהמחשב נקנה בסביבות 2008-2007 אין לו תמיכה בi למינהם ואני לא מתכנן להחליף את כל לוח האם אז איפה בימינו אפשר להשיג מעבדים של core 2 duo?

אולי יש כאלה יגידו לעשות אוברקלוק הבעיה היא שיש לי הרבה בעיות עם זה ואני אף פעם לא מצליח.

תודה מראש

לירון

פורסם

אתה לא צריך לשחק עם הביוס אם אתה אפילו לא יודע איך לאפס אותו. לא שאני רומז שזה מעבר ליכולתך או שזה מסובך במיוחד. פשוט כדאי שתהיה יותר בטוח במה שאתה עושה לפני שאתה ניגש לזה שנית, על מנת שלא תשבש לך את המערכת בשוגג. אישית תוספת הביצועים הזניחה שתקבל לא שווה את הכאב ראש או את הסיכון.

אתה לא תמצא מחיר טוב למעבדים האלה בחנויות, חפש ביד שניה.

פורסם

אכן - איזה Q9400 יד שנייה עשוי לעזור לא מעט.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, בקשר לביוס בכוונה הורדתי אותו מתחת למטח שיאפשר לו להגיע לביוס בגלל אח שלי סיפור ארוך, חיפשתי ביד 2 מעבדים אין דבר כזה בקושי הצלחתי למצוא שם כרטיס מסך. ואני לא בטוח שהלוח אם ההוא עובד עם quad

פורסם

תצטרך להתעזר בסבלנות ולעקוב אחרי הלוחות (יש לך פה ב HWZONE וב-yad2).

מבחינת תאימות זה לא בעיה זה אותו סוקט LGA775. אם אתה רוצה להיות 100% בטוח ולבדוק בעצמך, חפש את הדגם של הלוח שלך בגוגל ותיכנס לאתר של היצרנית - חפש רשימה של cpu supported list (יופיע בטאב בדף המוצר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים