עבור לתוכן

אינטל השיקה את :xeon mp - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!

פורסם

טוב תשמע, הוא לא כזה מעבד חזק הזאון, הוא עולה יותר מדי, הביוצועים של ה-Athlon MP טובים בהחלט ומה שחשוב זה שהוא לא עולה מלא כמו הזאון.

נ.ב

מה זה משנה לך? אתה מתכוון לקנות?

פורסם

תפסיקו להגיד זאון ! :P אנא השתמשו ב - XEON

בכל מקרה המעבד נראה די טוב...

חבל מאוד שלא הראו אתו HyperThreading Enabled...

הייתי רוצה לראות מה ההשפעה שלה על הביצועים... לדעתי ההשפעה תיהיה

די קטנה - אפילו שלילית בישומים שאין בהם לחץ גדול על I/O (הארד-דיסק, זיכרון וכו')...

פורסם

אם מישהו רוצה לדעת מזה HyperThreading ל AnandTech יש כתבה די טובה על הטכנולוגיה:

Intel's Hyper-Threading Technology

למרות שהכתבה לא מושלמת... אבל ההסבר הוא טוב...

פורסם

אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!

מה , חיאון שעובד במהירות של 2200 הצליח לעקוף אטלון שעובד במהירות של 1667 ? זה פשוט מדהים! הינה אני מושיט את ידי לכיסי ומוצי את הערנק. יש למישהו לפרות שטר של מיליון ?

פורסם
  • מחבר

1.קודם כול תלמד לכתוב!!!

2.כולם יודעים שהביצועים של אתלון mp טובים יותר מאשר הxeon mp!!! אני פשוט השוותי את המהירות לביצועים!!!

פורסם

די לקטול את אינטל!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש להם אחלה מעבדים והם תמיד מובילים על AMD

(מבחינת הוצאת מעבדים חדשים)

פורסם
  • מחבר

פיתוח מהירות השעון של אינטל טובה מאשר של AMD, אבל המעבדים של AMD יותר חזקים!!!

אם תקח athlon xp2000 ו pentium 4 1700 - האתלון יעבור את הביצועים של הפנטיום!!!

פורסם

"אם תקח athlon xp2000 ו pentium 4 1700 - האתלון יעבור את הביצועים של הפנטיום!!! "

מה זאת ההשוואה המפגרת הזאת? ATHLON XP2000 נועד להתחרות בP4 2000MHz נורת'ווד, והוא עובד אותו בכל מבחן. להשוות אותו לפנטיום 4 1700 זה דבילי כי ברור שהוא יעקוף אותו, אתה שם מעבד שאמור להתחרות בפנטיום 4 2GHz מול מעבד פנטיום 4 1.7GHz.

בקשר למעבד, המעבד שאינטל הוציאו בעצם הוא נועד להתחרות בATHLON MP. להגיד לכם למה? זה דיי מפגר שאתרים בחו"ל התחילו להשוות את ATHLON MP לXEON כי שני ATHLON MP הם בעצם שני מעבדי XP רגילים שיודעים לעבוד בזוגות. כמו שני מעבדי פנטיום 3 רגילים שעובדים בזוגות. אז עכשיו גם יש שני מעבדי פנטיום 4 יחסית רגילים שעובדים בזוגות. לXEON יש מטמון מוגדל ולATHLON MP אין, הוא סתם מעבד בייתי רגיל (כמו פנטיום 4 MP) שיודע לעבוד בזוגות.. עכשיו אינטל הביאו לו מתחרה לרמה שלו. זה טיפשי להשוות אותו לXEON, כי XEON מסוגל לעבוד בסביבות גדולות כמו של 32 מעבדי ואפילו יותר, בעוד שATHLON MP עובד רק עם שניים.

בסך הכל תראו את המעבד החדש כמתחרה לATHLON MP. (ואל תראו את ATHLON MP כמתחרה של XEON)

פורסם
  • מחבר

אולי שכחת ש athlon xp2000 לא עובד ב 2000MHZ הוא עובד ב 1.67 - בגלל זה השוותי אותו ל pentium4 1700

פורסם

אין קשר, בין המהירות לבין הביצועים, ואתה עוד לא הבנת את זה.

את ה-Athlon XP 2000+ משווים ל-Pentium 4 2000Mhz בלי שום קשר ל-Mhz.

חוץ ממך עוד לא ראיתי אף אחד עושה כזאת השוואה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני אומר - athlon חזק יותר מ pentium

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים