עבור לתוכן

בעיה בקליטה המהירות WIFI ב HOTBOX

Featured Replies

פורסם

שלום,

אתמול עברתי לHOT עם האינטרנט 30MB HOTBOX

לפני כן היה לי NGN 10MB

נתקלתי בדבר מוזר, כשהייתי מחובר למשל עם האייפון לרשת האלחוטית בNGN והייתי מוריד דברים הייתי מוריד על המקס' מהירות לצורך העיניין 10MB ניתן להוריד 1.2MB בשנייה.

אך עכשיו כשאני מחובר לHOTBOX כאילו המהירות נחסמה לי אני מצליח להוריד מקס' על 180KBS שזה כלום במקום להוריד מקס' 3.8MB בשנייה.

מישהו יודע מה הבעיה אולי בהגדרות של הנתב?

עידכון:

הבנתי שיש אפשרות להפוך את המודם כמודם בלבד ולהשתמש בנתב לצורך העיניין כמו שלי D-Link 2760U NGN לנתב הראש WIFI אשמח לדעת אם הנתב הקודם שלי מתאים ואם כן אשמח לדעת איך עושים זאת,תודה רבה

:)

פורסם

היי,

HOTBOX ידוע שיש לו איכות WIFI ירודה,

תנסה לשחק עם התדרים - זה יכול לשפר את המהירות גלישה שלך ברשת האלחוטית

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עידכון קצר..

לאחר עזרה מרובה של המשתמש Kirma שעזר לי המון, ביטלתי את ה HOTBOX ועכשיו הוא משמש כמודם בלבד.

יש לי ראוטר TP-LINK 941ND (מומלץ) לאחר התקנה וחיבורים.

הבעיה נשארת אותה בעיה, אמנם הטווח קליטה גדל בהרבה אבל המהירות פשוט ירודה אין לי מושג מה לעשות.

באינטרנט קווי אני מקבל את ה 30 מגה אבל בWIFI אני מוריד מקס' על 150KBS שזה שווה לאינטרנט של איזה מגה!

מישהו יודע במקרה אם יש פתרון? או שזה בעיה בהוט עצמם? כי הרי הראוטר החדש הוא זה שנותן את ההספק ולא ה HOTBOX

פורסם

איך בדקת מהירות הורדה באייפון ?

באפליקציה של SPEEDTEST.net בשרת בנתניה אני מקבל בסביבות ה 40 מגה שהאייפון ממש ליד הראוטר

בניגוד לזה בבדיקת מהירות של בזק באייפון אני מקבל פחות מ 20 ..

בנוסף, במידה וכל המכשירים האלחוטיים שלך בבית תומכים בתקן N של הוייפיי מומלץ להגדיר את הנתב כ - 802.11 N only

ולא 802.11 B/G/N או משהו אחר

פורסם

מה רמת הקליטה?

עם איזה סוג המפנה אתה משתמש?

מה המרחק בין הנתב למחשב?

בכל מקרה, תעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת. בנוסף, נסה להחליף ערוץ שידור ולוודא שעוצמת השידור מוגרדרת על מקסימום.

פורסם
  • מחבר

יש לי בבית רק את ההוטבוקס והראוטר הזה, אני לא יודע אם הם תומכים ב N

בכל אופן אני עם האייפון צמוד מאוד לראוטר ובספידטסט אני מקבל 3 מגה במקום 30 או אפילו מצידי לקבל 20-25 העיקר שיהיה משהו.

ויש לי גם מחשב נייד שהוא במרחק 10 מטרים מהראוטר עם קליטה מלאה וגם מקבל בבדיקה 4 מגה.

וכמובן שאת כל זה בדקתי גם בהורדות להמחשת מהירות הורדה ואכן מאוד איטי.

פורסם

כרטיסי רשת במכשירים ניידים כמו האייפון לא ממש מהירים ,המהירות המקס' של האייפון 4 על Wifi אמורה להיות בערך בסביבות ה20-25Mbps , זה לפחות מה שאני מקבל ..

במידה וכל המכשירים בבית כן תומכים בWifi ,פשוט תחפש במפרטים שלהם ,לדוג' האייפון 3Gs תומך רק בתקן G , ה4 ומעלה תומכים בN, באמת תגדיר שהנתב יעבוד כ"N Only" ,בנוסף לזה תשים את הערוץ כ"Auto" אם אתה לא יודע איזה ערוץ הוא הפנוי ביותר ולא לשכוח להגדיר הצפנה .

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כרטיסי רשת במכשירים ניידים כמו האייפון לא ממש מהירים ,המהירות המקס' של האייפון 4 על Wifi אמורה להיות בערך בסביבות ה20-25Mbps , זה לפחות מה שאני מקבל ..

במידה וכל המכשירים בבית כן תומכים בWifi ,פשוט תחפש במפרטים שלהם ,לדוג' האייפון 3Gs תומך רק בתקן G , ה4 ומעלה תומכים בN, באמת תגדיר שהנתב יעבוד כ"N Only" ,בנוסף לזה תשים את הערוץ כ"Auto" אם אתה לא יודע איזה ערוץ הוא הפנוי ביותר ולא לשכוח להגדיר הצפנה .

תודה על התגובה אז ככה,

סה"כ מה שמתחברים לWIFI בבית זה אייפונים ולפטופ אחד חדש של DELL.

הנתב אצלי עובד על B/G/N MIXED ולגבי הערוצים זה על AUTO ויש עוד אופצייה שזה Channel width שזה או 20MHZ או 40MHZ אבל גם היא נמצאת על AUTO.

עכשיו, הקטע המצחיק הוא שרק שאני בוחר בשרת של נתניה בspeedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות ובאייפון 25 מגה.

אבל בגלישה עצמה זה לא אומר שאני על השרתים של נתניה אז המהירות כמובן נמוכה.

דרך תוכנת הורדות באייפון המהירות המקסימלית שאני מוריד אפלקציות היא 170KBS לעומת האינטרנט הקודם שהיה לי (10מגה) שהייתי מוריד אפלקציות על 1.2 מגה שזה פער עצום, לכן אני כבר מתחרפן ולא יודע מה לעשות כבר.

והצפנה אתה מתכוון ל

WPA-PSK/WPA2-PSK כן? אם כן אז יש כמובן :]

פורסם

אם כך הבעיה היא לא ב Hotbox או בשתית, אלא בספקית האינטרנט שלך, או השרת ממנו אתה מוריד.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לספקית אינטרנט ואומרים לי שאצלם הכל תקין ואין הפרעות.

בקיצור מוזר :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים