עבור לתוכן

הזדמנות חד פעמית!! Nvidia quadro fx 4800

Featured Replies

פורסם

בקשר לכרטיסי quadro

כמובן שאתה לא צריך כזה אבל לזכותם יאמר שהם מתחממים פחות וצורכים פחות חשמל לעומת כרטיסים למשחקים ובגלל זה מראש ניתן להרכיב מערכת עם פחות דרישות מהמארז ומהספק בנוסף לביצועים עדיפים בגרפיקה ושרידות מערכת עדיפה בשימוש גראפי מסיבי

• תגובות 42
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דרישות הכרטיס פחות רלוונטיות משום שיש לי ספק 1100w שאני מאמין שיתאים לכל כרטיס בשוק.

הדילמות היחידות הם ברמת הביצועים של הכרטיס!

תגידו איך זה ישפיע אם הכרטיס הוא pci-e 2.1 והיציאה בלוח היא pci-e 2.0 ? זה מוריד מהיכולות של הכרטיס?

תודה.

פורסם

שאלה רצינית,

מה דעתך לפתוח גוגל בין כל השאלות שאתה שואל בדיון הזה? היה מקצר אותו לבערך 4 פוסטים.

והתשובה לשאלה האחרונה היא לא. ההבדל בין שניהם אפילו לא תבטא ברוחב פס

פורסם
  • מחבר

שאלה רצינית,

מה דעתך לפתוח גוגל בין כל השאלות שאתה שואל בדיון הזה? היה מקצר אותו לבערך 4 פוסטים.

שאני אבין אתה משלם פר פוסט? מזה ההתקטננות הזאת?? תעשה אותו סטיקי 1000 צפיות יש עניין!! (אני יודע שההקנטה הזאת תביא לנעילת התרד אבל הייתי חייב)

תודה לכל העוזרים המנהלים קצת כועסים (לא שזה איכפת לי) אז אני יפסיק לשאול שאלות פה. ושוב תודה

פורסם

וואו איך אתה נפגע, אני מציע לך לייעל תהליכים, למצוא תשובות מוקדם יותר על ידי שימוש במנוע חיפוש שהוכך כיעיל ולמנוע שאלות מיותרות אבל אתה מעדיף לזרוק את השאלות כאן ולהמתין לאחרים שיתנו לך תשובות, מעולה :D

גוגל הוא חברך הטוב - אל תהיה עצלן ואל תהסס להשתמש בו לפני כל שאלה.

ואני ממש לא כועס, אני פשוט מנסה להבין איזה אנטיוירוס חסם לך את הגוגל שאתה לא יכול להשתמש בו לפני שאתה שולח עוד פוסט פה.

פורסם
  • מחבר

טוב נו יש משהו בדבריך.

אבל בגוגל מקבלים המון שטויות פה אני יודע שיש אנשים שמבינים בנושאים האלה. וזה כמו לבדוק בגוגל במה אתה חולה במקום ללכת לרופא. לפחות מבחינתי!

אגב dj מה הכרטיס הכי טוב בשוק היום מבחינת עלות ותועלת?

פורסם

השאלה היא איזו תועלת בדיוק, לגיימינג יהיו אלו כרטיסי מסך כמו HD6850 , HD6870 ו-GTX560

לקלנוע בייתי יהיה זה HD6450

פורסם

ואני מנסה להבין, איך שאלה שעניתי לך עליה 3 פעמים מינימום, אתה שואל כל פעם מחדש :kopfpatsch:

פורסם

לא נורא, הבנאדם רוצה להיות בטוח :D

פורסם

אני הייתי קונה אותו ומוכר ב4000 או ב3500, ואז ברווח קונה כרטיס מצוין. לא ? :cool2:

פורסם

אני הייתי קונה אותו ומוכר ב4000 או ב3500, ואז ברווח קונה כרטיס מצוין. לא ? :cool2:

הרגע גרמת לזה שהדיון יתארך בלפחות 5 עמודים

פורסם
  • מחבר

חח האמת שחשבתי על זה כבר שהוצע לי הכרטיס אבל אין לי זמן ורצון לסחור בחלקי מחשב.

אלה אם כן דגדגן אתה מעוניין לקנות אותו ב- 4500 ש"ח אני יוכל לעזור לך!! ;D ואם תרצה הנחה גם ב-3700 אני מסכים :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים