עבור לתוכן

הזדמנות חד פעמית!! Nvidia quadro fx 4800

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

אודה בזה שהרסתי את כרטיס המסך האהוב שלי gigabyte gtx295 בדרך מטומטמת .

כרגע אני רוצה לרכוש כרטיס חדש ונפלה לי הזדמנות נדירה לקנות את הכרטיס nvidia quadro fx 4800 שמחירו כאמור מטורף 7500 שח ולי נתנה הזדמנות לקנותו ב 2000 שח

כל חנות שאני מתקשר לברר עליו לא ממש יודעים להסביר לי למה הוא כל כך יקר ומה יכולות הביצועים שלו, מעבר לזה שהוא מיועד לגרפיקה הם לא יודעים להגיד עליו כלום.

זה הכרטיס : http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_4800_us.html

אני ממש הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות האלו ואני ממש מקווה שזה המקום

האם הכרטיס הזה עובד בווינדוס? מה היכולות שלו במשחקים? מה היכולות שלו בשידורי סרטי בלוריי לטלוויזיה? ובקיצור האם הוא עדיף על סדרת gtx 580/590?

האם זה כרטיס של pny כמו שהוא טוען? כי משום מה באתר של pny לא מצאתי אותו אבל בחנויות שמפרסמות אותו אומרים שהוא של pny .

האם הוא יחזיק לשנים רבות מבחינת תמיכות של מערכות הפעלה ומשחקים?

ובקיצור מה מה מה? מזה? ולמה לעזאזל כרטיס אם נתונים פיזיים דומים לנתונים למשל של gtx 580 עולה פי 4??? מה הוא עושה קפה בבוקר?

ולכל המתעניינים אין לי שימוש בו של גרפקאי אבל אני אוהב ציוד איכותי שמחזיק לשנים רבות!

אני אשמח לחוות דעת מקצועית לגבי הסוגייה הזו.

ותודה רבה לכל העוזרים!

• תגובות 42
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כרטיס שמיועד לעיבוד גרפי כבד (תעשייתי). הוא באמת חזק אבל אני לא בטוח ששווה להשקיע במשהו שבסוף לא תצטרך.

פורסם

למשחקים הוא ממש לא משתלם וחלש מה GTX580.

כרטיסים כאלה תומכים ב-openGL ומבצעים חישובים פיסיקלים מדוייקים.

פורסם

זה כרטיס שיש בו תמיכה במספר שיטות עיבוד גרפי שלא דרושות למשחקי מחשב. ולא נתמכות.

הוא מיועד עיבודים גרפיים כבדים במיוחד.

החומרה לא באמת שונה. אבל הDRIVER שונה לחלוטין. ומיועד רק לתוכנות מקצועיות ולא למשחקי מחשב.

בעצם הם מוכרים חומרה זהה במחיר מופרז ופותחים עוד כמה אפשריות בצורה תוכנתית.

פורסם
  • מחבר

שווה לא שווה הוא מוצע לי במחיר יותר זול מGTX580 לכן בכלל השיקול.

ולגבי האיכויות שלו איך יכול להיות שהוא חלש יותר מ GTX580 אם מבחינת נתונים פיזיים הוא אותו הדבר?

משהו פה קצת לא מסתדר לי אם הכרטיס הזה אם כמו ש Nahum2 טוען "שפותחים עוד כמה אפשרויות" זה אומר שסוגרים אפשרויות אחרות? איך זה הגיוני שכרטיס שאמור להפיק ביצועים גרפיים מעולים לא יכול להציג אותם המשחקים?

ומה לגבי הביצועים שלו בשידור סרטי BLURAY ? שזה השימוש העיקרי שלי

והאם יש איזשהם מבחנים שעשו איתו שמציינים את רמת הביצועים שלו במשחקים?

תודה.

פורסם

אנ לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים הללו.

ה-FX4800 מכיל את אותו הליבה הגראפית שיש ב-GTX260 משנת 2009. הכרטיס לא עבר אופטימיזציות לגיימינג וספק אם התמיכה שלו ב-directX אופטימלית.

ה-GTX570 לדוגמא, יהיה הרבה יותר חזק לגיימינג. לניגון סרטי בלו ריי אתה יכול להסתפק בכרטיס ב-200 ש"ח.

פורסם

כל כרטיס גראפי מה12 שנה האחרונות לפחות תומך בOPENGL (בגרסא זו או אחרת), אולי התכוונת לOPEN CL.

בכל מקרה, לא מדובר בכרטיס שיעודו גיימינג ובהתאם גם הוא לא מתקרב בכלל לביצועים של כרטיסים בעלויות של 2000 ש"ח בכל הקשור למשחקים.

יש הבדל בין פעולות שונות שכרטיסים גראפיים מבצעים, לך בכל מקרה FX4800 לא משתלם כלל.

פורסם
  • מחבר

טוב האמת שהשתכנעתי ואני יורד ממנו. אישתי ממש מודה לכם!!

אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך למטרת צפייה בסרטי hd ו- bluray בתלת מימד?

כמובן שצריך להיות בו יציאת hd או displyport שיוכל להתחבר לטלוויזיה שלי ברזלוציה 1080p ושיתמוך בשתי מסכים.! וכמובן שיוציא גם סאונד מהיציאות הנ"ל!!

תודה רבה.

פורסם

ה6450 אכן בחירה טובה, רק שים לב שהוא יוכל להוציא סאונד רק מיציאה הHDMI (או שאני טועה ויש איזה טריק שיוצא גם מהDVI?)

אם אתה רוצה כרטיס עם 2 יציאות שמוציאות סאונד אז יש את הHD6670 והHD6750 עם יציאות של DP, HDMI

פורסם
  • מחבר

הם יכולים לשדר סרטי 3D?

פורסם

כן..

פורסם
  • מחבר

איזה מהם?

פורסם

אודה בזה שהרסתי את כרטיס המסך האהוב שלי gigabyte gtx295 בדרך מטומטמת .

האם הכרטיס הזה עובד בווינדוס? מה היכולות שלו במשחקים? מה היכולות שלו בשידורי סרטי בלוריי לטלוויזיה? ובקיצור האם הוא עדיף על סדרת gtx 580/590?

שני דברים:

איך הרסת את ה295? שתף אותנו.

דבר שני הזכרת שאתה משחק משחקים ושאלת על 580\590

אז איזה כרטיס אתה מתכוון לקנות?

איזה משחקים אתה משחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים