פורסם 2012 במרץ 713 שנים שלום בנושא לא כ"כ ישיר בפורום אבל לא ידעתי היכן לכתוב אותו, אני מעוניין לעשות קורס מחשבים וראיתי באינטרנט שיש המון מכללות שמעבירים את הקורסים וכל מיני סוגים של טכנאי PC וקורס של מנהלי רשתות.. ראיתי גם שניתן לגשת לבחינות ההסמכה של מיקרוסופט לבסוף (MCSE אם אני לא טועה) ..אז רציתי לדעת איזה סוגים של קורסים יש בעניין ומה ההבדל בינהם? ואילו בחינות יש למייקרוסופט? והיכן מומלץ לגשת? תודה מראש חג שמח [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים כל קורסי ה "טכנאי PC" לא שווים לכלום.חבר של אחי עשה את הקורס הזה, ושום דבר טוב לא יצא מזה.הוא עדיין אהבל שלא מבין כלום בנושא.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים תלמד כמה שאתה יכול מהאתר הזה.אח"כ תפתח עסק, ותתחיל.תלמד תוך כדי. זה הקורס הכי טוב שיש.קצת מנסיון, שלי ושל אחרים: אם יש לך את זה, אתה לא צריך קורס.אם אין לך את זה, גם קורס לא יעזור.בהצלחה.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים אני עשיתי קורס הבעיה זה להגיע לראיונות היום לא מתרשמים בכלל מזה שיש תעודהאפשר לנגב איתה את התחת ;D
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים השאלה היא באמת אם זה התחום שאתה אוהב וכמו שאמרו "יש לך את זה"הכוונה היא שאם אתה מאלה שמפרקים ושורפים מחשבים מגיל 10 ואוהבים את זה....אני כן אחד כזה אז קורס MCITP מאוד עזר לי ונתן כיוון,מעבר לזה שהכרתי אחלה אנשים וקשרים בתחום הזה, וזה רק טוב,לא היה לי ניסיון תעסוקתי יותר מדיי כי הייתי חייל משוחרר.אבל התעודה ביחד עם הרבה ידע אישי שיש לי הסיפקו לי למצוא אחלה של עבודות בתחום.ככה שאם אתה בטוח שהעתיד שלך זה תחום המחשוב ויש לך רקע אישי גם,התעודות האלה זה אחלה של בונוס,אבל לא משהו לסמוך עליו יותר מדיי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.