עבור לתוכן

בעיה בסטרימינג 1080p מיוטיוב

Featured Replies

פורסם

אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB.

חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען.

מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות.

1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com.

באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות.

עוד מישהו שם לב לזה?

עריכה:

מסתבר שגם 720p לא חף מבעיות, וניסתי לנתק ולחבר מחדש את המודם כדי לשנות את הניתוב.

פורסם

מעקב

פורסם

אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB.

חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען.

מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות.

1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com.

באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות.

עוד מישהו שם לב לזה?

עריכה:

מסתבר שגם 720p לא חף מבעיות, וניסתי לנתק ולחבר מחדש את המודם כדי לשנות את הניתוב.

בדיוק באתי לשאול על זה.מאתמול תקיעות כל הזמן ואני על 20 מגה עם הוט+בזב"ל לא מבין מה קורה אם זה.בכלל הגלישה לא מה שהייתה בהתחלה אני מתכוון לעקוב אחרי זה ולהבין מה קורה.אני רגיל להריץ קטעים על 1080 כל הזמן ולא הייתה לי תקיעה אחת והייתי כל כך מבסוט אבל בימים האחרונים יש ממש בעיות ביוטיוב.נחכה לדיווחים ממשתמשים אחרים....

פורסם
  • מחבר

זה ממש כאילו כיסחו את המהירות ומגבילים אותה לגמרי כשמדובר באיכויות 720/1080p.

עוד מישהו יכול להעיד על התופעה?

פורסם

בינג'מין האם אתה גולש בפיירפוקס?

אם כן מה שעשיתי כרגע ונראה לי שזה עזר לפחות לכרגע (אבל אני אעקוב) הסרתי לגמרי את הפלאש פלייר מהמחשב והתקנתי את הכי מעודכן.כמובן שיכול להיות שזה זמני ובמקרה עובד טוב גם ב720P וגם ב1080P אבל לפחות זה הבדל גדול...אין לאגים ועצירות.

תדווח לי האם זה עזר גם לך

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

בינג'מין האם אתה גולש בפיירפוקס?

אם כן מה שעשיתי כרגע ונראה לי שזה עזר לפחות לכרגע (אבל אני אעקוב) הסרתי לגמרי את הפלאש פלייר מהמחשב והתקנתי את הכי מעודכן.כמובן שיכול להיות שזה זמני ובמקרה עובד טוב גם ב720P וגם ב1080P אבל לפחות זה הבדל גדול...אין לאגים ועצירות.

תדווח לי האם זה עזר גם לך

:yelclap:

לא עוזר...

הגרסא הכי מעודכנת כבר היתה מותקנת אצלי אבל הסרתי אותה והתקנתי מחדש כדי לנסות בכל זאת.

פורסם

לי יש 12 מגה. כשהוט התשתית שלי ובזב"ל הספקית שלי. החבילה בבזב"ל היא חבילת גיימר, וסרטונים ב-YT באיכות 1080 נטענים במהירות שיא מאז שחוברתי לחבילת גיימר... אני מרוצה מאוד! ולא נתקלתי בבעיות.

פורסם

לא עוזר...

הגרסא הכי מעודכנת כבר היתה מותקנת אצלי אבל הסרתי אותה והתקנתי מחדש כדי לנסות בכל זאת.

ממממ מעניין.....אצלי זה עזר לפחות לבינתיים.איזה אנטיוירוס מותקן אצלך?

פורסם

לי יש 12 מגה. כשהוט התשתית שלי ובזב"ל הספקית שלי. החבילה בבזב"ל היא חבילת גיימר, וסרטונים ב-YT באיכות 1080 נטענים במהירות שיא מאז שחוברתי לחבילת גיימר... אני מרוצה מאוד! ולא נתקלתי בבעיות.

מה כל כך מיוחד בחבילות הגיימר האלו?

פורסם

לא עוזר...

ממממ לי זה עזר לפחות לבינתיים.....איזה אנטיוירוס יש לך?

פורסם
  • מחבר

ממממ לי זה עזר לפחות לבינתיים.....איזה אנטיוירוס יש לך?

Microsoft security essentials

פורסם

תבדוק שאין לך אופציית safe של בזק.

זה אפשרות של בזק, שמסננת תכנים ברשת. זה מעט את האינטרנט ובמיוחד את הסטרימינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים