עבור לתוכן

XCOM:enemy unknown

Featured Replies

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 68
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שעה של gameplay חדש - http://www.twitch.tv//2k/b/330155062

הם די נאמנים למקור, נראה מאוד מבטיח. המשחק ייצא באוקטובר

עריכה - יש גם טריילר שווה:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה הולך להיות אחד המשחקים. ממש אהבתי את המקורי, וגם את Terror from the deep.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Launch trailer -

פורסם

ניתן לקנות את המשחק מ GMG ב 10% הנחה (יוצא 45$) ובנוסף לזה יש 25% הנחה נוספים עם הקופון GMG25-EVFWS-4Z4ZN.

יוצא 130 שקל :o מחיר מדהים!

מה שיותר מדהים זה שהמחיר הזה כולל גם את CIV 5 :D כן כן שמעתם נכון, CIV 5 ו XCOM ב 130 שקל :smile1:

כמובן שזה גם כולל את שאר הבונוסים של ההזמנה המוקדמת :cool2:

עריכה

למי שלא הבין הרגע קניתי את המשחק :lol: חשבתי לקנות את FAR CRY 3 אבל אחרי הדמו המצויין של XCOM אני חושב שמדובר בבחירה טובה יותר וזולה יותר...אחרי המרות מטבע עם השער השקרי של PAYPAL יצא 133.65, לא רע בכלל :)

פורסם

ניתן לקנות את המשחק מ GMG ב 10% הנחה (יוצא 45$) ובנוסף לזה יש 25% הנחה נוספים עם הקופון GMG25-EVFWS-4Z4ZN.

יוצא 130 שקל :o מחיר מדהים!

מה שיותר מדהים זה שהמחיר הזה כולל גם את CIV 5 :D כן כן שמעתם נכון, CIV 5 ו XCOM ב 130 שקל :smile1:

כמובן שזה גם כולל את שאר הבונוסים של ההזמנה המוקדמת :cool2:

עריכה

למי שלא הבין הרגע קניתי את המשחק :lol: חשבתי לקנות את FAR CRY 3 אבל אחרי הדמו המצויין של XCOM אני חושב שמדובר בבחירה טובה יותר וזולה יותר...אחרי המרות מטבע עם השער השקרי של PAYPAL יצא 133.65, לא רע בכלל :)

גם אני קניתי מהם כשהבנתי שזה מפתח של steam. המחיר של כ130 שקל זה די זול בשביל בן אדם שקונה כל דבר שיש לו XCOM בשם ;) . עם העותק של civ 5 אין לי מה לעשות. ניסית אותו בסופ"ש חינם ולא התלהבתי.

מה שחבל שאנחנו צריכים לחכות עד ל12 לחודש בזמן שבארה"ב וקנדה המשחק נפתח היום. מעניין אם אפשר לפתוח אותו עם איזה פרוקסי אבל 3 ימים זה לא הרבה זמן.

פורסם

משחק מעולה, אני נהנה מכל רגע. =)

פורסם

סתם נותנים את CIV 5 בשביל אולי לחלוב כסף מההרחבות שלו.

אני קניתי את CIV 5, והוא גרוע.

חבל שלא קיבלתי איתו XCOM חינם...

פורסם

סתם נותנים את CIV 5 בשביל אולי לחלוב כסף מההרחבות שלו.

אני קניתי את CIV 5, והוא גרוע.

חבל שלא קיבלתי איתו XCOM חינם...

היה steam free weekend בו היה אפשר לשחק ב CIV V ו red orchestra בחינם אז ניסיתי את שניהם. לCIV V לא היה לי ממש סבלנות. שיחקתי CIV1 וזה הספיק לי. red orchestra היה נחמד אבל לא תיכננתי לשחק בו מעבר לסופ"ש חינם.

אני עוד חושב למי לתת את ה CIV V כשאני אקבל אותו. בGMG כתבו שאני אמור לקבל אותו כשהמשחק יוצא. חבר שלי מאירופה קנה בamazon וקיבל אותו מידית (לא יודע אם זה השתלם לו) . הוא עדיין צריך לחכות למחר כמו כל מי שלא גר בצפון אמריקה. מישהו אמר שבספרד המשחק כבר נפתח :nixweiss: .

אני חושב שישראל כלולה במשחק מעניין עם בגרסה של מדינות ערב היא לא קיימת כמו במציאות שם :lol: .

פורסם

יש לי MEDIC ישראלי ;D

משחק מצויין, כרגע מצאתי רק דבר רע אחד שאפשר להגיד עליו, הדכאון שמרגישים כל פעם שחייל שעבדת עליו שעות מת :'(

פורסם

תמיד אפשר להעלות שמירה ולנסות משהו אחר.

לי באופן רשמי עוד לא מת חייל אחד.

אני על דרגת קושי שלישית ואיבדתי 4 מדינות.

כדאי לדעת מראש שאי אפשר להחזיר את המדינות אחרי שהם פרשו מהאירגון(שלא כמו במשחק המקורי).

כדי למנוע איבוד מדינות חברות צריך לתעדף משימות על פי רמת הPANIC שלהן, ולקדם כמה שאפשר הצבת לווינים בשטחן.

לפעמים כדאי להשאיר לווין בהיכון ולהשתמש בו כדי להוריד PANIC ממדינה שאתה לא רוצה לאבד, לפני שהוועדה מתכנסת.

אם תציבו את הלווין במדינה עם 5 PANIC נגיד 10 ימים לפני שהוועדה מתכנסת ותורידו את הPANIC ל4 או 3, ואז יהיה אירוע חטיפות בינלאומי שבו תצטרכו לבחור אחד משלושה, אחת המדינות שבהן לא פעלתם עלולה להגיע שוב לPANIC 5.

ואם הייתם מחכים עם הלווין ומציבים אותו רק אחרי הEVENT הייתם מורידים מ5 ל4 ומונעים איבוד של אותה מדינה.

בכל מקרה נראה שלא כל כך פשוט למנוע איבוד של מדינות בחודשים הראשונים.

במיוחד אם אתם לא ערוכים לכך.

העיקר שתפרשו רשת לווינים כמה שיותר מהר ותייצבו את הגלובוס לפני שתספגו יותר מדי אבידות.

פורסם

יש לי MEDIC ישראלי ;D

משחק מצויין, כרגע מצאתי רק דבר רע אחד שאפשר להגיד עליו, הדכאון שמרגישים כל פעם שחייל שעבדת עליו שעות מת :'(

אצלי אין ישראלים בכלל.. יש לי זה איזה סעודי אחד שאני שולח כל הזמן למשימות התאבדות והוא תמיד איכשהו שורד.. :)

בכל מקרה, משחק ענק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים