עבור לתוכן

מישהו יודע מה ההבדל בין מעבד Xeon E3-1270/75 לבין מעבד I7-2600 ??

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה ההבדל בינהם?

באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי)

הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה?

יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה??

תודה

פורסם

I7 זה מעבד יותר מיינסטרים ומיועד למשחקים , בתור מעבד מיינסטרים מעבד חזק

XEON מעבד שמותאם לשרתים

אתה תצטרך גם לוח אם שתומך XEON בשביל מערכת מבוססת XEON

לוח אם כזה עולה הרבה כסף יותר מ1000 שח

בסופו של דבר נניח והיית קונה מערכת מבוססת XEON המערכת תעלה לך הרבה יותר ממערכת מבוססת I7

פורסם

גם I7 זה לא מעבד שמיועד למשחקים, אלא ה-I5 (ההבדל ביניהם כמעט ולא קיים ולפעמים ה-I5 עוקף את I7).

פורסם

אז הI7 מיועד יותר לעיבודים גרפיים ורינדורים מאשר משחקים כבדים ?

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

אפשר להשתמש בכל מעבד לכל שימוש, אינטל לא מייעדת מעבדים לפי שימושים.

לשאלת פותח הת'רד, מדובר במעבדים זהים לחלוטין מביחנת ביצועים, הבדלים קטנים:

לI7 יש ליבה גרפית

הXEON יכול להיות משודך ללוח שכולל יותר אפשרויות, ואכן בלוחות יעודיים אלו משתמשים בזכרון EEC בעל יכולת תיקון שגיאות, משהו חסר חשיבות למשתמש הביתי

פורסם

אין גיימר (לפחות אחד נורמלי) שמבין משהו בחומרה וירכיב לעצמו מחשב למשחקים בלבד מבוסס I7 ולא I5 (אלא אם יש לו עודף מזומנים ;) ).

ה-I7 פחות פונה אל הגיימרים, אלא יותר לאנשים שהתוכנות שלהם מנצלות HT.

פורסם

זה מפני ש-i5 משתלם יותר כלכלית - מחיר זול משמעותית ללא התפשרות על ביצועים במשחקים.

זה לא ש-i7 זה לא מעבד שמיועד למשחקים, גם אם יש לו תכונות שלא באות לידי ביטוי במשחקים.

פורסם

אני לא מבין איך פתאום הכריזו ש- i7 לא מתאים למשחקים ???

פורסם

אין גיימר (לפחות אחד נורמלי) שמבין משהו בחומרה וירכיב לעצמו מחשב למשחקים בלבד מבוסס I7 ולא I5 (אלא אם יש לו עודף מזומנים ;) ).

ה-I7 פחות פונה אל הגיימרים, אלא יותר לאנשים שהתוכנות שלהם מנצלות HT.

קראת את זה?

פורסם

לפי מה שידוע לי, הI7 טוב מI5 בעיקר ביישומים שדורשים ריבויי משימות כמו התעסקות עם VM, רינדור, עריכה ועוד תוכנות ייעודיות,

אבל במשחקים גם הI5 וגם הI7 יספקו ביצועים כמעט זההים.

המעבד E3-1270 עובד על לוח ייעודי(לא תואם לרוב הלוחות P67/Z68/H67 הקיימים למיטב ידעתי) שדורש זיכרונות ECC היקרים משמעותית מזיכרונות NON ECC

ניתן לשים על מערכת שכזאת כרטיס מסך טוב ולהנות מחווית משחק טובה, אבל שוב, ההבדלים בביצועים למטרות גיימינג בלבד יהיו זניחות לעומת מערכת מבוססת מעבד I5/I7.

לסיכום, השאלה פה היא הדרישות והשימושים מהמחשב, אם אתה צריך רק לגיימינג, מעבד I5 יספיק ויהיה חכם לקחת כרטיס מסך טוב

אם אתה צריך מחשב גיימינג שגם יתמוך בריבוי משימות ואתה מתעסק עם תוכנות שמנצלות HT, אז כבר מומלץ לקחת I7.

ושוב, אם יש לך דרישות ספציפיות לשימוש עם זיכרונות ECC, יהיה עדיף לקחת מערכת עם מעבדXEON

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים