עבור לתוכן

מסך LG e2341T. האם הוא מבריק או מט?המוכר מנסה לדחוף מסך אחר ואני לא יוד

Featured Replies

פורסם

אחר ואני לא יודע אם להאמין לו.

שלום,

זה די דחוף (נשרף לי המסך הקודם ואני חייב חדש ומהר), הלכתי לחנות (KSP) אבל הם מתנהלים באיזו מן סודיות או משהו- אסור לי לראות את המוצר לפני שאני קונה אותו. ע"פ הפרמטרים שאני רואה (והעובדה שכל המסכים פחות או יותר אותו דבר) הוא נראה לי כמסך מתאים, הבעיה היחידה היא שאני לא בטוח אם הוא מבריק או מט(כמובן שאני צריך מט). המוכר בחנות אומר שזה מסך מבריק. מצד שני, בדיוק אותו המוכר אמר לי דקה לפני שלא כדאי לי הLG שעדיף לי לקחת DELL U2312HM בגלל שלמסך הזה יש HD ול LG אין- זה כמובן לא נכון.

אני יודע שהDELL כנראה יותר איכותי בגלל שיש לו פאנל IPS, אבל ממה שקראתי על הפאנל- אין לי שום צורך בזה. אני לא גרפיקאי וממש לא אכפת לי מזוויות צפיה רחבות. יש לי (היה לי) מסך LG L1710S שהייתי מרוצה ממנו לגמרי (19 אינץ'), אין לי מושג איזה פאנל היה לו (רשום TFT, אבל הבנתי שזו טכניקה לכל פאנל שהוא) אבל הוא משנת 2004 ואני בספק שיש לו IPS.

בקיצור, אני לא יודע למה המוכר דחף את הDELL (אני רואה שגם כאן בפורום הוא פופולרי), אבל אם מישהו מכיר את את הLG E2341T, אני אשמח לחוות דעת.

תודה רבה!

פורסם

תשנה את הכותרת, בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה בדיוק מה שעשיתי.

עברתי על החוקים שוב, ועדיין אני לא רואה את הבעיה.

הבעייתיות היחידה היא אולי בהקדמה של ה "דחוף", אבל העניין הזה הוא באמת דחוף. ברגע שהוא יפסיק להיות דחוף אשנה את הכותרת.

יש לי תרבות דיון ואני לא משתמש בביטויים האלו האלו בצורה קלת דעת, טווח הזמן שיש לי הוא מהיום להיום, מקסימום אולי ניתן יהיה להאריך את זה עד מחר (לא בטוח לגבי זה) או מחרתיים (סיכוי עוד יותר נמוך).

מהנסיון האישי שלי, אני תמיד לוקח את הזמן ובד"כ מגיב נורא לאט כי אני מניח שאם יש למישהו בעיה היא יכולה לחכות מספר ימים, אם לעומת זאת זו בעיה דחופה (באופן אמיתי, ולא סופרלטיב כמו שהרבה אנשים בלי תרבות ובלי סבלנות אוהבים להשתמש בו)- אני מאוד משתדל להזדרז.

פורסם

עצם העובדה שאתה רוצה תשובה עכשיו לא הופכת את העניין לדחוף, שנה את הכותרת

ההפרש בין LG ל DELL הוא 100 ש"ח בתמורה אתה מקבל פאנל הרבה יותר איכותי, אורגומיה מלאה, HUB USB וצבע מט איפה בדיוק הדילמה?

פורסם

תשנה את הכותרת (תוריד את החוף). כל אחד שפותח נושא רוצה שיענו לו בשיא המהירות ואין סיבה שהמקרה שלך יהיה יותר דחוף משל אחר.

גם אני ממליץ על ה-DELL מניסיון.

פורסם

Dell - ללא ספק.

פורסם

מצטרף להמלצה. DELL חגיגה לעיניים.

פורסם
  • מחבר

לגבי הכותרת, אתקנפרם אך אני ממש לא מסכים. כשאתה עומד בתור בבית החולים בן אדם שחתך לעצמו את האצבע יכול לחכות כמה שעות, לעומת זאת בן אדם שעבר תאונת דרכים עם אוטובוס לא יכול לחכות אפילו דקה. בנתיים אני בלי מסך ולא יכול ללמוד למועד ג' שיחול בעוד מספר ימים. אני צריך טיפול דחוף.

לעומת זאת סתם מישהו שמרגיש עצבנות בגלל שלא יכול להתחבר לאינטרנט ולשחק במשחקים, לא יפגע יותר מדי אם הנושא שלו ימתח קצת, ולכן זה לא מנומס לפצוח בזעקות שבר על דברים שפירים. זה העיקרון של "זאב-זאב".

אבל כמו שאמרתי, אשנה את הכותרת.

לגבי ההמלצות על DELL- לעזאזל, לא ציפיתי לגלוש לנושא הזה וחשבתי שכבר בחרתי מסך, אבל נראה שאני מושפע מלחץ חברתי. P:

מה ההתלבטות?

ובכן, לפי מה שקראתי, אין שום תכונה שאני צריך מפאנל IPS. זה כמו לקנות פורשה אבל להשאיר אותה בגראז', או לנסוע בה ברחובות עירוניים (בישראל). למעט הדאווין, את כל הצרכים שלי תספק גם הונדה סיוויק 97.

מה רע? ובכן ממה שקראתי בפורום (כאן) נראה שזמן התגובה 8MS מתקשה להתמודד עם כרטיסי מסך מסויימים. בLG יש זמן תגובה 5MS.

אגב, אם העניין הוא באמת שפשוט חבל לא להוסיף מעט כסף ולקבל שדרוג, האם זה אומר שאני יכול לקבל ביצועים של מסך הLG הזה בפחות כסף?

תודה רבה!

פורסם

אם לא הבנתה הדל עדיף על ה-LG. שיחקתי על שלושה מסכים כאלו (במערך Eyefinity), עולם אחר (חבר שלי אומר לי ששלושה HD6970 בקירור סטוק לא יחזיקו לו עוד הרבה אם אני ימשיך לחרוש אצלו ב-BF3. כמובן שהוא אמר את זה בציניות). עדיף לך את ה-DELL מכל כך הרבה בחינות.

פורסם

לגבי הכותרת, אתקנפרם אך אני ממש לא מסכים. כשאתה עומד בתור בבית החולים בן אדם שחתך לעצמו את האצבע יכול לחכות כמה שעות, לעומת זאת בן אדם שעבר תאונת דרכים עם אוטובוס לא יכול לחכות אפילו דקה. בנתיים אני בלי מסך ולא יכול ללמוד למועד ג' שיחול בעוד מספר ימים. אני צריך טיפול דחוף. קודם כל - תהיה בריא! השאר לא חשוב...

לעומת זאת סתם מישהו שמרגיש עצבנות בגלל שלא יכול להתחבר לאינטרנט ולשחק במשחקים, לא יפגע יותר מדי אם הנושא שלו ימתח קצת, ולכן זה לא מנומס לפצוח בזעקות שבר על דברים שפירים. זה העיקרון של "זאב-זאב".

אבל כמו שאמרתי, אשנה את הכותרת.

לגבי ההמלצות על DELL- לעזאזל, לא ציפיתי לגלוש לנושא הזה וחשבתי שכבר בחרתי מסך, אבל נראה שאני מושפע מלחץ חברתי. P:

מה ההתלבטות?

ובכן, לפי מה שקראתי, אין שום תכונה שאני צריך מפאנל IPS. זה כמו לקנות פורשה אבל להשאיר אותה בגראז', או לנסוע בה ברחובות עירוניים (בישראל). למעט הדאווין, את כל הצרכים שלי תספק גם הונדה סיוויק 97.

מה רע? ובכן ממה שקראתי בפורום (כאן) נראה שזמן התגובה 8MS מתקשה להתמודד עם כרטיסי מסך מסויימים. בLG יש זמן תגובה 5MS.

לא הבנת. זה לא קשור לתכונה שאתה צריך או לא. מדובר על איכות.

אגב, אם העניין הוא באמת שפשוט חבל לא להוסיף מעט כסף ולקבל שדרוג, האם זה אומר שאני יכול לקבל ביצועים של מסך הLG הזה בפחות כסף?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

לול, תודה על איחולי הבריאות. מקווה שלא אצטרך לפגוע בה ע"י התאבדות כשאכשל. :P

הממ...

אתם גורמים לי לחשוב יותר ויותר...

לגבי המסך, מה עם LG IPS231P?

אני יכול לקנות אותו ב900 ש"ח בערך. זה גם IPS(וזול יותר באיזה 50 ש"ח מהDELL).

תודה. :)

עריכה: אני רק רוצה לציין שראיתי באינטרנט (ופה בפורום) טרדים שהמליצו על הדל יותר מהLG, אך כל זה היה תחת הנחה של מחיר זהה. כאן השאלה שלי היא לאור עלות/תועלת. האם חיסכון של 50-100ש"ח מצדיק בחירה ב LG על פני דל?

פורסם

לדעתי לא.

עדיף DELL גם בהפרש של 150 ש"ח.

אבל זו דעתי...

פורסם

ל LG אין אורגונומיה מלאה ואין USB HUB

שני פיצ'רים אלה שווים יותר מ 50 ש"ח

פורסם

שלום masela

הי, ראשית, המסך של דגם LG E2341T הינו מט והוא יציג לך איכויות מספקות שאני בטוח שתהנה ממנו. מעבר לכך, אם אתה מעוניין לבחון את ההבדלים בין שני המסכים בעלי פאנל IPS תוכל לבדוק את דגם IPS231P, ולבחון בעצמך.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת חי

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להודות לכולכם על העזרה.

קראתי עוד קצת, עשיתי חושבים אם אולי בכלל כדאי פשוט לרדת בקטגוריה של המחיר עוד יותר אפילו מהLG (הפשוט, לא IPS)...

והסתכלתי קצת בנצ'מרקים (נראה שהDELL מגיב יותר מהר במשחקים מהLG IPS, למרות שבאופן רשמי לפי נתוני יצרן זה אמור להיות הפוך).

בסוף, הרמתי היום בבוקר טלפון והזמנתי DELL כי אם לרדת במחיר אז זה או לא 23 אינץ' או חברה פחות מוכרת, ואם להישאר בתקציב הנוכחי אז נראה שההבדל במחיר קטן ביחס להדל באיכות.

אז תודה לכם. :)

אה ואורי, קבל ח"ח על השיווק והמודעות לפורומים. בדיוק את המסך שלכם בחנתי והשוותי. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים