עבור לתוכן

איכות לוח אם ECS H67H2-M3

Featured Replies

פורסם

Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל

והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה

CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100)

והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ?

תודה בכל מקרה :-)

פורסם
  • מחבר

**** הקפצה *** סליחה פשוט אני חייב לדעת בבקשה :-)

פורסם

תשנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

אני לא מכיר את החברה.

פורסם
  • מחבר

שיניתי .. :-) אז .. רגע אם הלוח לא מספיק טוב.. הוא לא ממש את כל הפוטנציאל של המעבד ?

פורסם

מדובר בלוח מבוסס על צ'יפסט H67, לוח עם פיצ'רים סבירים בהחלט.

אם לא מדובר במעבד עם מכפלה פתוחה וכוונות לOC, כן תוכל לנצל את כל הפוטנציאל של המעבד.

מה שכן, מנסיוני האישי עם לוחות תקציביים של ECS, הם נפיצים למדי. יכול להיות שאני סתם נותן להם טינה מימי הS775, אבל הלוחות שראיתי אז היו מעפנים למדי, ושניים מתוך 3 שהיה לי העונג לפגוש גם נשרפו - עד לרמת הלהבות.

כמובן שזה לא אומר דבר על הלוח הנ"ל.

נגיד שאם הוא עולה קרוב ל450 ש"ח הוא כבר חרא של עסקה כי יש במחירים כאלו כבר לוחות של אינטל. למעשה גם ב400 כבר יש אלטרנטיבה של יצרנים עדיפים אחרים.

אגב, מי מוכר לוחות של ECS.

פורסם
  • מחבר

מדובר בלוח מבוסס על צ'יפסט H67, לוח עם פיצ'רים סבירים בהחלט.

אם לא מדובר במעבד עם מכפלה פתוחה וכוונות לOC, כן תוכל לנצל את כל הפוטנציאל של המעבד.

מה שכן, מנסיוני האישי עם לוחות תקציביים של ECS, הם נפיצים למדי. יכול להיות שאני סתם נותן להם טינה מימי הS775, אבל הלוחות שראיתי אז היו מעפנים למדי, ושניים מתוך 3 שהיה לי העונג לפגוש גם נשרפו - עד לרמת הלהבות.

כמובן שזה לא אומר דבר על הלוח הנ"ל.

נגיד שאם הוא עולה קרוב ל450 ש"ח הוא כבר חרא של עסקה כי יש במחירים כאלו כבר לוחות של אינטל. למעשה גם ב400 כבר יש אלטרנטיבה של יצרנים עדיפים אחרים.

אגב, מי מוכר לוחות של ECS.

חחח זהו שלצערי IVORY הם אחד מאלה שמוכרים את זה.. אכן מצער.. ת'אמת שאין לי מושג כמה עלה הלוח אבל צריך להחליף אותו ?

שמע , בכל זאת.. אני לא רוצה לראות את המעבד i7 נשרף לנגד עיני .. אכן מראה לא סימפטי :-P

פורסם
  • מחבר

***הקצפה ***

אני חוזר על השאלה , האם עדיף להחליף את הלוח אם או להשאיר אותו .. ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים