עבור לתוכן

מחשב לגיימרים ללא מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow פותח כמה חלונות

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה מסכים 21

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במצב של חלון אחד אולטרה במצב של כמה חלונות מינימום

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לאזור הדרום בש

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

בינתיים הציעו לי לקחת את המעבד i7 2600k וכרטיס מסך gtx 550 להוסיף על זה 16 או 12 gb ראם

מה אני צריך עוד להוסיף על כל אלה או שאולי אפשר לכלול רכיבים אחרים בכלל

פורסם

על כמה מסכים מדובר?

אני לא בטוח לגבי הדרישות של WOW אבל אם אני זוכר נכון הן לא גבוהות בלשון המעטה.

פורסם
  • מחבר

מקסימום 4 מסכים

פורסם

4 מסכים? אני לא מכיר דרך אחרת לעשות את זה אלא עם מערך של זוג כרטיסים, זה הכיוון שלך?

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני אתחיל מ 2 אחכ נראה כבר

ככה שאני לוקח בחשבון 2 עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים