עבור לתוכן

כצפוי - הוט מסתבכת. חשד להפרה מהותית של תנאי רשיון הוט לגבי ההפרדה המבנית מהוטנט

Featured Replies

פורסם
כזכור, HOT מחויבת בהפרדה מבנית מלאה מהחברה הבת לשירות אינטרנט HOTnet. בפועל, HOT לא מקפידה על הכלל והמשרד מצא שנציגי HOT מקדמים הצטרפות HOTnet. גם את ההודעה לעיתונות על השקת הפעילות הוציאה דוברות החברה ותדרך אותה מנכ"ל HOT הרצל עוזר.

http://www.themarker.com/hitech/1.1656620

אוי אוי אוי הוט. אתם כ"כ טפשים.

אני מניח שעכשיו לא תהיה בעיה לפצל את חבילת "HOTNET Platinum" ;)

פורסם

זה לא רציני. במשרד התקשורת כנראה עדיין לא עלו על הקומבינה עם הכבילה של ספק+תשתית

סה"כ שיווק של חבילות אינטרנט ע"י נציגים של הוט, זה קורה עד היום עם נציגים של בזק.

פורסם
  • מחבר

זה לא רציני. במשרד התקשורת כנראה עדיין לא עלו על הקומבינה עם הכבילה של ספק+תשתית

סה"כ שיווק של חבילות אינטרנט ע"י נציגים של הוט, זה קורה עד היום עם נציגים של בזק.

מה קורה בבזק? אין לי מושג.

פורסם

נציגים של בזק שממליצים בצורה "סמויה" על חבילות של בב"ל

פורסם

אל תדאג, הם יעלו. כמו שזה נראה כרגע הוט בדרך הנכונה בשביל לקבל את הצינור שלה...

פורסם
  • מחבר

נציגים של בזק שממליצים בצורה "סמויה" על חבילות של בב"ל

לפחות הם לא תוקעים לך "עסקת בנדל" בתור ברירת מחדל.

פורסם

כשהוט השיקו את הוט נט מאד פירגנתי להם והתכסכתי עם כל מי שהעז להשמיץ.

מאחר וכבר הייתי אצלם בטריפל פלטינום מיהרתי "להשתדרג" לטריפל פלטינום החדש. (למרות היותי אדם מבוגר ושבע הבטחות ומצגי שוא)

את "המהמורות" גיליתי כבר מיד ביום ההתחברות:

1- הפלטינום החדש אינו כולל את ערוץ הספורט HD 555 וכדי לצפות בו (ערוץ שאין לו תכנים עצמאיים) צריך להוסיף 30 ש"ח.

2- למרות מהירות תיאורטית של 100 מגה, מהירות ההורדה בהורדה ישירה ללא מאיצים ותכנות היא אולי 10% . גם מהירות ההעלאה לא משהו, בלשון המעטה.

3- הגבלה תיאורטית, (גם עם לא נאכפת בפועל) על נפח התעבורה, ברמת ספק התשתית.

4- פינגים נוראיים לחו"ל וגם בארץ דפים רבים נטענים לאחר השהיה משמעותית.

5- חוזה כובל ל18 חודש למרות שחוקיותו מפוקפקת ולמרות הטענה שזה ללא התחיבות.

לזכות אפשר לציין שלפחות לכאורה המחיר זול משמעותית.

אני מקווה רק, שעל הדרך לא אתקל "במהמורות ופוילע שטיקים" נוספים.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני מסכים איתך, יש כמה דברים שדווקא היו ברורים מלכתחילה:

1) ניתוק ערוץ הספורט היה ידוע. למעשה, הוא היה חלק מחבילת HD Platinum שלא היה בה צורך יותר (ההבדל בינה לבין חבילת ה- HD שאתה מקבל מהטריפל החדש זה ערוץ ספורט 5HD וערוץ בוליווד HD, ועוד 40 ש"ח).

2) מהירות ההורדה תלויה בספק... אני מניח שאתה מדבר על בעיות בהוטנט. לדעתי כולם במצב אידאלי עוברים את ה- 100Mbps בהורדה. מה שבאמת מפריע לי יותר זה מהירות ההעלאה שנמצאת בסביבות 1.75-1.8Mbps שלא מעט סובלים ממנה. במהירויות כ"כ נמוכות כל 0.1Mbps זה קריטי. אם הם הבטיחו 2Mbps אז שיתנו את המהירות הזו או קרוב מאוד אליה, אבל שלא יפספסו עד כדי כך שהם קרובים למהירות הסף הבאה - 1.5Mbps. אולי אני אטפל בזה בהמשך.

3) ההגבלה קיימת אצל כל ספק תשתית ואינטרנט בארץ, כדי למנוע abuse וכדי לאפשר משפטית להוריד אותך מהרשת אם אתה עושה "בעיות". אם אתה לקוח סביר שלא מוכר או תורם את רוחב הפס שלו לשכנים מתעלקים, לא צריכה להיות לך בעיה.

4) מסכים איתך. למעשה עד עכשיו לא ברור לי איזה ספק לא נופל בבעיה הזו ב- 100Mbps.

5) זה נכון באופן חלקי ביותר. הכבילה היא רק כשאתה לוקח את הוט+הוטנט כחוזה משולב ללא ידיעתך. כל שאר מבצעי הבנדל היו ידועים (צריך לבקש אותם במפורש) והמחיר שלהם שונה ממחיר המחירון.

פורסם

5) זה נכון באופן חלקי ביותר. הכבילה היא רק כשאתה לוקח את הוט+הוטנט כחוזה משולב ללא ידיעתך. כל שאר מבצעי הבנדל היו ידועים (צריך לבקש אותם במפורש) והמחיר שלהם שונה ממחיר המחירון.

אכן לקחתי את הוטנט כחלק מן הבנדל מבלי לדעת שתוקף החוזה פג באם אני רוצה לבטל את ה HOT NET ולחזור ל ISP הקודם אצלו הקפאתי את המנוי זמנית (כיון שרציתי לשמר אופציות למיקרה של אי שביעות רצון)ולא בטלתי.

פורסם

תוקף החוזה לא צריך לפוג. תאיים עליהם שאם הם יעשו את זה אתה תתלונן למשרד התקשורת. ולא משנה אם זה ישכנע אותם או לא - תתלונן בכל מקרה..

פורסם
  • מחבר

אכן לקחתי את הוטנט כחלק מן הבנדל מבלי לדעת שתוקף החוזה פג באם אני רוצה לבטל את ה HOT NET ולחזור ל ISP הקודם אצלו הקפאתי את המנוי זמנית (כיון שרציתי לשמר אופציות למיקרה של אי שביעות רצון)ולא בטלתי.

זה בדיוק המקרה אצלי. פניתי לנציג שנמצא בפייסבוק (אני לא מבין איך הוא עומד בכל הקיטור שיש שם. כל הכבוד לו). הוא אמר לי את הדברים הבאים (והם עוד יותר מפורשים ממה שכתוב בדף):

אם אתה מעניין לפצל את המבצע של טריפל מה- HOTNET, אתה יכול. מה שזה אומר שאנחנו נבטל את HOTNET ואתה תמשיך לשלם ל- HOT רק 329 ש"ח לחודש ופשוט תצטרך לבחור לך חברת ספק אחרת לבחירתך.

אם הנך מעוניין עדיין לקבל שירות של HOTNET וזה יהיה בלתי תלוי עם הטריפל אז זה המצב הנוכחי שלך

HOTNET לא קשור לטריפל זה חיוב של 20 ש"ח לחודש.

אני מניח שזה יותר ברור. וכשזה מופיע אצלי כתשובה של נציג רשמי, קצת קשה להתנער מזה.

פורסם

שכנעתם אותי.

הולך להוציא את חליפת האיומים מהבוידעם.

גם ככה עוד מעט פורים.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שכנעתם אותי.

הולך להוציא את חליפת האיומים מהבוידעם.

גם ככה עוד מעט פורים.

:xyxthumbs:

לא הסתפקתי בתשובה ושאלתי שאלה נוספת, כדי לקבל מעין "התחייבות" מהנציג.

שאלתי:

האם בהמשך אוכל לעבור, לפי רצוני, לספקית אינטרנט אחרת ולהמשיך לשלם על טריפל פלטינום כפי שהיה במבצע ההשקה, 329 ש"ח בלבד?

אם התשובה היא חיובית, אז אשאיר בינתיים את המצב כמות שהוא. הבנתי בהתחלה שיש צורך לפצל בין הוט להוטנט (לשני חיובים שונים) כדי לעבור לספקית אינטרנט אחרת בהמשך (ולא לשלם מעכשיו 379 ש"ח על התשתית). אם אתה אומר שאין צורך בפעולה הזו, אז אני רגוע יותר.

קיבלתי תשובה:

עניתי לך לעיל שהתשובה היא חיובית.

אמנם לקוח שכעת מעוניין להצטרף לטריפל Platinum לא כולל ספק ישלם 379 ש"ח תשלום חודשי.

אך כל לקוח שהצטרף לטריפל הנ"ל במסגרת ההשקה כולל ספק HOTnet בעלות של 329 ש"ח + 20 ש"ח תשלום לספק, וכעת לאחר סגירת הרשאת מבצע ההשקה יהא מעוניין לעבור לספקית אחרת,

יכול לפנות או לשירות הלקוחות הטלפוני או דרכי, ותוך 2 ימי עסקים יבוצע עדכון מבצע טריפל Platinum לא כולל ספק במחיר ההשקה דאז 329 ש"ח ויוכל הלקוח להצטרף לכל ספק אשר יחפוץ.

הכי ברור שאפשר :)

פורסם

את "המהמורות" גיליתי כבר מיד ביום ההתחברות:

1- הפלטינום החדש אינו כולל את ערוץ הספורט HD 555 וכדי לצפות בו (ערוץ שאין לו תכנים עצמאיים) צריך להוסיף 30 ש"ח.

2- למרות מהירות תיאורטית של 100 מגה, מהירות ההורדה בהורדה ישירה ללא מאיצים ותכנות היא אולי 10% . גם מהירות ההעלאה לא משהו, בלשון המעטה.

3- הגבלה תיאורטית, (גם עם לא נאכפת בפועל) על נפח התעבורה, ברמת ספק התשתית.

4- פינגים נוראיים לחו"ל וגם בארץ דפים רבים נטענים לאחר השהיה משמעותית.

5- חוזה כובל ל18 חודש למרות שחוקיותו מפוקפקת ולמרות הטענה שזה ללא התחיבות.

אני לא מבין על מה המהומה.

1. אתה לא חייב להתחבר לפלטינום החדש.

2. אם "מאיצים ותוכנות" מסייעים לך לקבל מהירות גבוהה יותר, הבעייה אצלך ולא אצלם. אגב, שום ספקית לא תספק לך 100% מהירות

24/7, בטח לא במחיר של 20 ש"ח לחודש (אתה יודע כמה זה עולה להם??)

3. כמו אצל כולם

4. זו בעייה אחרת, פנה לתמיכה שלהם. גם אצל ספקיות אחרות המציאו חבילות "גיימר" למיניהם על מנת לספק תעדוף טוב יותר (רמאות לכל הדעות)

5. חוקיות מפוקפקת? החוזה כובל אותם ולא אותך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים