עבור לתוכן

מחפש שנאי ל Hakko 936

Featured Replies

פורסם

שלום שלום!

יש לי תחנת הלחמה Hakko 936 110v. אני מחפש בשביל התחנה הזו שנאי אבל אני לא מצליח למצוא..

מאיפה אני יכול להשיג שנאי כזה?

אני לא מתכוון לממיר מתח חיצוני, אלא לשנאי הפנימי שבתוך התחנה..

תודה רבה!

פורסם

היציאה של השנאי היא במקרה 12 או 24V ? אם כן יש שנאים תעשייתיים למתח כזה במבחר דיי גדול של גדלים

הם משמשים לפיקוד בתעשייה, תאורה במתח 24V (מקלטים / מקומות מסוכנים בתעשייה) ודברים כאלה

בהספקים של עד 100W בערך יש טרואידים 12V למנורות הלוגן

פורסם

אם אתה רוצה רכיב זהה לזה שיש בתחנות של האקו תצטרך להתקשר ליבואן שלהם (הר-ציון).

אם לא מעניין אותך, סך הכל תברר איזה שנאי זה בדיוק (ממה שאני יודע גוף החימום הוא של 24V, השאלה היא אילו עוד מתחים יש שם), ותרכוש משהו שיהיה עם מתחים דומים (וכמובן שיוכל לספק את הזרמים הדרושים) ובאותו גודל פיסי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות!

זה שנאי של 24v בלי מתחים נוספים.

דברתי עם הר-ציון והם אמרו שיש להם את זה. רק שהמחיר הוא בסביבות 200 ש"ח..

אלו המחירים של שנאים? כמה יכול לעלות לי שנאי עם נתונים דומים?

פורסם

ממש משנה לו אם זה יהיה DC ? אם זה סתם גוף חימום, יש הרבה ספקים שיכולים לתת DC במתח קצת יותר נמוך כמו מטענים של מחשבים ניידים וכו

אם זה כן חייב להיות AC אז - יש שנאים "מרובעים" בתעשיה של 24V או 2X12V (שיש להם 2 סלילים שאתה מחבר בטור כדיי לקבל 24), תבדוק בחנויות של חשמל לתעשייה וכאלה. ויש טרואידים ("טבעת") של 12V להלוגנים, אתה יכול לחבר 2 כאלה בטור (כניסות 240V במקביל, יציאות 12V בטור) כדיי לקבל 24V

פורסם

שנאי של 24V לא צריך לעלות הרבה, אבל אם אתה רוצה שהוא יהיה פנימי (להחליף את השנאי המקורי), אז תהייה חייב למצוא שנאי שיתאים פיסית.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה!

לא בדקתי את הלוח לעומק. אבל מתחושת בטן אני מעריך שהוא צריך להיות ac.

מה בערך צריך להיות המחיר לשנאי כזה/שנאי טבעת? משיטוט באינטרנט ראיתי שהמחיר הוא בערך 140 שקל.

איפה כדאי לחפש?

אגב, בזיווד של התחנה יש עוד מקום, ככה שזה לא חייב להיות בדיוק אותו גודל.

פורסם

אל תשכח שצריך קצת מקום לאוורור :)

מחיר מדויק קשה להעריך בלי לדעת את כמות הזרם שהוא נדרש לספק. אבל סביר להניח שזה יהיה משהו כמו 100 שקלים ואולי קצת יותר.

פורסם

יש בבסט טריידינג בקריות, שנאי 2*12, 2A ב45₪.

אבל אתה חייב לדעת את הזרם שהמלחם צורך לפני שאתה שם שנאי, ולקחת טווח ביטחון. אחרת אתה תשרוף אותו די מהר.

פורסם
  • מחבר

על התחנה רשום 65w ועל המלחם 50w.

אז 3A יספיק או שכדאי לקחת יותר?

ZiggyMan, יש להם אתר אינטרנט? לא מצאתי..

תודה!

פורסם

3A יספיק לדעתי. ממילא הוא לא פועל בצריכה המקסימלית רוב הזמן.

לא נראה לי שיש להם אתר, אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי, אין 3A.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. אני אמשיך לחפש. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים