פורסם 2012 במרץ 413 שנים שלום שלום!יש לי תחנת הלחמה Hakko 936 110v. אני מחפש בשביל התחנה הזו שנאי אבל אני לא מצליח למצוא..מאיפה אני יכול להשיג שנאי כזה?אני לא מתכוון לממיר מתח חיצוני, אלא לשנאי הפנימי שבתוך התחנה..תודה רבה!
פורסם 2012 במרץ 413 שנים היציאה של השנאי היא במקרה 12 או 24V ? אם כן יש שנאים תעשייתיים למתח כזה במבחר דיי גדול של גדליםהם משמשים לפיקוד בתעשייה, תאורה במתח 24V (מקלטים / מקומות מסוכנים בתעשייה) ודברים כאלהבהספקים של עד 100W בערך יש טרואידים 12V למנורות הלוגן
פורסם 2012 במרץ 513 שנים אם אתה רוצה רכיב זהה לזה שיש בתחנות של האקו תצטרך להתקשר ליבואן שלהם (הר-ציון).אם לא מעניין אותך, סך הכל תברר איזה שנאי זה בדיוק (ממה שאני יודע גוף החימום הוא של 24V, השאלה היא אילו עוד מתחים יש שם), ותרכוש משהו שיהיה עם מתחים דומים (וכמובן שיוכל לספק את הזרמים הדרושים) ובאותו גודל פיסי.
פורסם 2012 במרץ 513 שנים מחבר תודה רבה על התגובות!זה שנאי של 24v בלי מתחים נוספים.דברתי עם הר-ציון והם אמרו שיש להם את זה. רק שהמחיר הוא בסביבות 200 ש"ח..אלו המחירים של שנאים? כמה יכול לעלות לי שנאי עם נתונים דומים?
פורסם 2012 במרץ 513 שנים ממש משנה לו אם זה יהיה DC ? אם זה סתם גוף חימום, יש הרבה ספקים שיכולים לתת DC במתח קצת יותר נמוך כמו מטענים של מחשבים ניידים וכואם זה כן חייב להיות AC אז - יש שנאים "מרובעים" בתעשיה של 24V או 2X12V (שיש להם 2 סלילים שאתה מחבר בטור כדיי לקבל 24), תבדוק בחנויות של חשמל לתעשייה וכאלה. ויש טרואידים ("טבעת") של 12V להלוגנים, אתה יכול לחבר 2 כאלה בטור (כניסות 240V במקביל, יציאות 12V בטור) כדיי לקבל 24V
פורסם 2012 במרץ 513 שנים שנאי של 24V לא צריך לעלות הרבה, אבל אם אתה רוצה שהוא יהיה פנימי (להחליף את השנאי המקורי), אז תהייה חייב למצוא שנאי שיתאים פיסית.
פורסם 2012 במרץ 613 שנים מחבר שוב תודה!לא בדקתי את הלוח לעומק. אבל מתחושת בטן אני מעריך שהוא צריך להיות ac.מה בערך צריך להיות המחיר לשנאי כזה/שנאי טבעת? משיטוט באינטרנט ראיתי שהמחיר הוא בערך 140 שקל.איפה כדאי לחפש?אגב, בזיווד של התחנה יש עוד מקום, ככה שזה לא חייב להיות בדיוק אותו גודל.
פורסם 2012 במרץ 613 שנים אל תשכח שצריך קצת מקום לאוורור מחיר מדויק קשה להעריך בלי לדעת את כמות הזרם שהוא נדרש לספק. אבל סביר להניח שזה יהיה משהו כמו 100 שקלים ואולי קצת יותר.
פורסם 2012 במרץ 613 שנים יש בבסט טריידינג בקריות, שנאי 2*12, 2A ב45₪.אבל אתה חייב לדעת את הזרם שהמלחם צורך לפני שאתה שם שנאי, ולקחת טווח ביטחון. אחרת אתה תשרוף אותו די מהר.
פורסם 2012 במרץ 613 שנים מחבר על התחנה רשום 65w ועל המלחם 50w.אז 3A יספיק או שכדאי לקחת יותר?ZiggyMan, יש להם אתר אינטרנט? לא מצאתי..תודה!
פורסם 2012 במרץ 613 שנים 3A יספיק לדעתי. ממילא הוא לא פועל בצריכה המקסימלית רוב הזמן.לא נראה לי שיש להם אתר, אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי, אין 3A.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.